Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Donnie Darko
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
+Chibi+
Šī ir viena no dīvainākajām un interesantākajām filmām, ko es savā mūžā esmu redzējusi.

What do you think of it?

Es tev vakar noskatījos extended DD DVD, kurā bija deleted scenes un režisora komentāri, un sapratu, ka tā filma ir vēl labāka un vēl dīvaināka... Un arī to, ka tajā ir tik ļoti daudz sīku detaļu, kuras nepamanot īstenībā var sajukt pilnīgi visu idea. Ko daļēji es arī biju paveikusi. Sajaukusi. T.i. nebiju vienkārši pilnībā izpratusi. Hmm. Anyway.

It's wierd. But I love it.
deBUGa
Jaa taa ir viena no miiljaakajaam filmaam mystery zhanraa (tikai ne Darco, bet gan DarKo)... Galvenais aktieris (Jake Gyllenhaal) speejis ljoti labi iejuties lomaa, plus veel viss bullshits par "love" un "fear" un citi itkaa nesakariigi/nesvariigi scenaarija pavedieni kopumaa rada neatkaartojamu filmas atmosfeeru...

P.S. Dazhi citaati no filmas... smile.gif
"No Duh. Duh is a product of fear."

"I'll tell you what he said. He asked me to forcibly insert the Life Line exercise card into my ***"

Gretchen: "Donnie Darko? What the hell kind of name is that? It's like some sort of superhero or something?"
Donnie: "What makes you think I'm not?"
+Chibi+
shit, es atkla to izdarīju, atkal...... *iet labot* mana MŪŽĪGĀ kļūda....

Hah hah, DVD ir speacial featurosw arī tie "LOVE and FEAR" klipi...... Tāda šiza...

A man visvairāk patīk tā daļa kinoteātrī ar Frenk...

"Why are you wearing that stupid man's suit?"

Eh, perfect.

Un tur vēl bija izgriezts gabals no sarunas ar psioholoģi, kurā Donijs atsakās viņai kaut ko turpināt stāstīt, ja viņa nepastāstīs kaut ko emberassing par sevi. Hah hah, so funny.

Un tur arī pasaka, ka viņa medication bija placeboes. Vienkārši bezjēdzīgi pulverīši. Kas parāda, ka viņš nav crazy.

Ai, velns, izgrieza visu to labāko!
deBUGa
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 7 2005, 14:17)
Hah hah, DVD ir speacial featurosw arī tie "LOVE and FEAR" klipi...... Tāda šiza...
*
Nevis shiza, bet gan driizaak perfekta parodija par smadzenes skalojoshaam reklaamaam... nu vienkaarshi odzinja... no stila "pacients slapina gultaa, bet peec pishoterapeita apmekleejuma lepojas ar sevi" smile.gif
+Chibi+
*smejas* Ko tādas reklāmas dara ar cilvēku var redzēt tās fizkultūras skolotājas tēlā.... Gan runas veids, gan vispār texti... Gods, un tādi cilvēki tiešām pastāv. *shrugs* Drausmas.
ShinChan
Mjā šis bija visnotaļ interesants mūvis. Diemžēl jauno directors cut vēl neesmu dabūjis.

Tā truša maska bija iespaidīga, riktīgs košmars. Un visam pa virsu Gary Jules dziesma "Mad world". Tiešām iesakāma filma.
Batou
bija vēl viena filma, kur tas pats galvenais aktieris (Jake Gyllenhaal, thx deBUGa) tēloja tādu smartass varoni, tikai tajā filmā bija vairāk seksa un mazāk spriedelēšanas par to, ka štatu mazpilsētās ir vēl nepamanītas saprāta pērles. un vēl viņam bija brālis, kurš uzvedās tiešām prātīgi un simbolizēja kārtīgo un pareizo (es vēl joprojām rakstu par to otro filmu). Donnie Darko ir ne gluži mana tipa filma. ja kāds man pasaka, ka viņam patika tā filma man momentāli galvā "iedegas" vārdi "britpops, Toms Grēviņš, garas šalles, rudens".
tihiro
Man loti iepatikas,iipasi zakiitis ph34r.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.