Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Full Metal Panic! The Second Raid
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
kaarleens
Klausos Mikuni Shimokawa-Sorega Aideshou un sapnjoju nu kad ,kad buus 3 sezona ehh Chidori ir mana best anime meitene ehh nu ,ko lai saka gribu jauno sezonu ehhh cool.gif Vispaa nevis gribu, bet man vajag vinju!!! ph34r.gif
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2710
http://www.animenewsnetwork.com/encycloped...ime.php?id=4449
imageimageimage
deBUGa
Ka tik kaadu sakaardinaat... nee kap pamociities vienatnee... citus arii jaapamoka... tongue.gif
Rune
*iemirdzas acis* BūS! Tik nez vai vairāk uz mechu vai arī uz fun, kā tas bija Fumoffu.
NOLF
QUOTE(Rune @ Feb 5 2005, 16:19)
*iemirdzas acis* BūS! Tik nez vai vairāk uz mechu vai arī uz fun, kā tas bija Fumoffu.
*

Apgalvo, ka turpinājums pieturēšoties pie 'romānu' sižeta, tb, mechas, sazvērestības un pāris jauni tēli.
+Chibi+
nu, un gan būs tas sasolītais turpinājums?
[Vajag kaut ko, ko nākamreiz pie manis skatīties! XD]
Spectre
Nu taa te buus lielakajiem faniem Trailers tiesa RAW =) anyway The Second Raid Preview
kaarleens
http://animecouncil.fansub-torrents.com/%5...%5D.avi.torrent
Es tevi mīlu Chidori wub.gif laugh.gif
Spectre
NNUuuuu taaaaaa =))))))))))))))) Pojehali
{Anime}_[DVD][RAW] Full Metal Panic The Second Raid 00 (DVD 704x396 120f WMV9 5.1ch AC3).avi
Size: 122.93MiB; Date: Fri 27 May 2005 13:18GMT | Comment: Posted by WORLDCORRUPTION
Revol
Un beidzot ir saacies arii shis, tiem kas nepacietiigi var iet un vilkt vai nu BakaKozou vai Anime-Destiny pirmo seeriju.
Neliels saliidzinaajums te - http://www.ultracarl.com/fansub/FMPTSR/
Pacietiigaakie gan jau pagaidiis paaris dienas liidz kaada no lielaakaajaam grupaam izlaidiis savu versiju.
Sigfa
ak, un es jau saaku lauziit galvu, kuru grupu lai njem. Paldies Revol *noliec galvu*
Shinobi-sama
Mmm manim domaat ka lielaakaas grupas gan noignorees sho Shovu bailees no licenzes.

Vieniigaa ceriiba ir uz AonE, Ani-Kraze vai kaadu no jaunajaam talantiigajaam grupinjaam kuraaas ir speeciigi tulkotaaji (taadu pamazaam saak atrasties kuri pareizi tulko).

Ja godiigi tad BakaKouzu uz pirmaa uzmetiena pareizaak tulko. Anime-Destiny seezh kaads tulkotaajs kursh burts burtaa itkaa tulko(Droshi vaardniica ir vinja labaakais draugs), uz kopainas tulkojums ir dranjkiiigs.
Dero
Trshaa sezona diezgan laba, ja veel saprastu ko vini tur muld butu lieliski, bet laikam pirms skatos tresho sezonu buutu jaanoskataas arii divas ieprieksheejaas.
Church
QUOTE(Dero @ Jul 16 2005, 23:54)
Trshaa sezona diezgan laba, ja veel saprastu ko vini tur muld butu lieliski, bet laikam pirms skatos tresho sezonu buutu jaanoskataas arii divas ieprieksheejaas.
*

hhuh?! tu veel neesi redzeejis FMP un FMP:Fumoffu? ;>
Dero
Nee tikai paaris AMV.
Dero
2. seerija ir iznaakusi. Tas ir labais=)
Church
QUOTE(Dero @ Jul 17 2005, 16:08)
Nee tikai paaris AMV.
*

ljoti iesaku noskatiities FMP TV S1. daudz kas buus daudz saprotamaaks ieksh Second Raid. FMP: Fumoffu protams i veerts noskatiities arii, kaa lielisku komeediju. ;>
Spectre
Es domaju ka labaakaa izveele, kas ir pieejama tagad taa nu buutu Aone un A-Kingdom sadarbe shajaa projektaa ---> PERVAJA SERIJA =))) Ot Aone and A-kingdom
bubu
Papildinājums iepriekšējam postam: te var skatīties, kad uzrodās jaunas AonE subotās sērijas: http://gotwoot.net/torrents.php
Dero
Varbuut kaadam jau ir 6.seerija no BakaKozou?
bubu
Man nav, es uz AonE subiem gaidu.
Church
hrm. itkaa 2nd raid i labaakas kvalitaates grafika, itkaa tie pashi miilji varonji .. bet kautkaa .. nespeej aizraut _tik_ kaa savlaik pirmaa TV sezona un Fumoffu. Varbuut taapeec ka pamat gag-i i tie pashi vecie, kardinaali nekaa savaadaak, nezinu. Visaadaa zinjaa, peec pirmo epu azhiotaazhas/noskatiishanaas attieksme kljuva daudz veesaaka.
P.S.
Vai daudz no FMP mangas scanlation i pieejams? ne raw, tulkotas protams..
bubu
Manuprāt tur pietrūkst Kagomes, pārāk maz viņa tur bijusi rādīta pašlaik.
Lija
Vienā momentā zib gar acīm sērijas....
sen aizmirstā FMP kvalitāte... atsauc prātā senas atmiņas... FMP pie Stases un FMP Fumofu Austrumu Robežā...^^
FMP TSR tiešām labs (neskatoties uz mechas daudzumu) gabals... gan action, gan fun...^^ vērts skatīties barā!!!
Fatalis
Tad tā ir trešā vai otrā sezona? Man viens teica, ka Fumoffu! ir sidestory un neskaitās kā otrā, tāpēc FMP: TSR ir otrā.
bubu
Tieši tā Fatalis. Pareizi tev teica.
Skat te: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=rel&aid=959
Chufanzo
Es nesen noskatiijos pirmaas 9 seerijas. Man liidziigas domas kaa Church. Joki vairs neliekas tik smiegliigi (var buut vienkarshi shavaaki ir uztaisiiti). Sizhets vairs nav tik lipiigs. Tas ka teeli vecie tas nebuutu nekas, galvenais lai tieshaam vinji uztaisa labu story line. Jo potenciaals shim gabalam ir liels...
yorsa-kun
Es arii noskatiijos visas 13 epas, pirmkaart, aatri beidzaas un otrkaart tas storijs neaizrauj vispaar , ar pirmo nemaz nevar saliidzinaat.
kaarleens
KAA jau ir nosubojushi pirmaas 2 epas kvalitaates maniakiem noteikti jaavelk cool.gif
Seven_of_zero
OMG, biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Saku skatīties Full Metal Panic! The Second Raid.
Ak vaii. nu brīžiem jau vairs smieties nav spēka.

"Kur ir mana pierakstu klade??? Pie tevis?"
" Emm vina atrodas 2000km atalumā uz zemudenes."
bladez
Jā, bet kur var dabūt pēdējo 14 sēriju??? Animenfo rakstīts skaidri un gaiši, ka FMP! TSR ir 14 sērijas.
kaarleens
QUOTE(bladez @ Feb 15 2006, 07:32)
Jā, bet kur var dabūt pēdējo 14 sēriju??? Animenfo rakstīts skaidri un gaiši, ka FMP! TSR ir 14 sērijas.
*

Peec anidb un logjiski skatoties peec sizheta 13 bija peedeejaa seerija, anidb ir mineeta kau kaada OAV kas iznaaks maija hz kas tas ir var buut taa ir taa 14 seerija kas mineeta animenfo.
Seven_of_zero
Noskatijos. Vienkarši super.
Tagad gan veel janoskatās Full Metal Panic? Fumoffu! biggrin.gif biggrin.gif
Spectre
Aizdomas ka ir iznakusi pirma epa Ovai tikai dīvains klusums joprojām šai pusē smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.