Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Akane Maniax
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Westy
Skiet, ka esmu uzgaajis Kimi Ga Nozomu Eien turpinaajumu. Varbuut kaads no jums to jau ir redzeejis, un varat iemest man torrent linku ?

Title: Akane Maniax
Category: OVA
Total Episodes: 3 (3 x 30)
Genres: Comedy, Drama, Mecha
Year Published: 2004
Studio: âge soft
Media Factory
Shilver

arigato
Hideki
Tur tam laikam vienīgā saistība ar serialu Kimi Ga Nozomu Eien bija pati Akane?
Westy
Riktiiga shkrobe man, mekleeju Akane Maniax torrent, bet nonaacu pie taada fakta, ka izstraadaataaji esot aizrakstiijushi veestules fan-sub grupaam Lunar un Nanashi par nepubliceeshanu.
Varbuut kaads zin kaadu nu tieshaam nekauniigu torrent lapu, kuri bez nekaadiem sirdsapzinas paarmetumiem buutu ielikushi tur sho torrentu?
zenofex
Hm, a DC prieksh kam, ieej kaadaa no aarzemju DC un kachaa laimiigs. Vai arii Kazaa networkaa jaabuut. Ja vispaar subotaas epas ir iznaakushas, atrast vairs nav gruuti.
Hideki
Vai tad iznākušas visas 3 epas? Visu laiku tikai pirmā tiek pieminēta. Nanashi irckanālā viņa ir, tikai useris firewalled t.i. alternate download method.
Revol
QUOTE(Westy @ Feb 11 2005, 15:57)
Riktiiga shkrobe man, mekleeju Akane Maniax torrent, bet nonaacu pie taada fakta, ka izstraadaataaji esot aizrakstiijushi veestules fan-sub grupaam Lunar un Nanashi par nepubliceeshanu.
Varbuut kaads zin kaadu nu tieshaam nekauniigu torrent lapu, kuri bez nekaadiem sirdsapzinas paarmetumiem buutu ielikushi tur sho torrentu?
*

Prieksh tam ir ed2k cool.gif [eMule]
No AniDB dabuu ed2k linku un velc laimiigs
Westy
DC++ man negrib uzraadiit hubu sarakstu (tipa' hublist download failed)
Vieniigo torrentu ar 1ep atradu ieksh Neo-Tokyo Anime BitTorrent Tracker, bet peers ir 0.
Iedodiet man kaadu labu anime huba adresi.
Hideki
QUOTE(Westy @ Feb 11 2005, 17:57)
DC++ man negrib uzraadiit hubu sarakstu (tipa' hublist download failed)
Vieniigo torrentu ar 1ep atradu ieksh Neo-Tokyo Anime BitTorrent Tracker, bet peers ir 0.
Iedodiet man kaadu labu anime huba adresi.
*

nezinu cik nu būs labi... smile.gif
public.otaku-anime.net:555
yakuza.otaku-anime.net:555
mikesaf4.no-ip.com
hub1.crazycatgirl.com - vai likt 1 vietā 2-4
mkbohubtwo.dyndns.org
Westy
Hideki, hubi nodereeja (tnx)
... bet negribaas jau gaidiit 500h
Varbuut toch ir kaads torrent saits ? sad.gif
Kikyou
Media factory... =/
Mja. Būs pagrūti atrast torentus... Katrā ziņā, ja kāds atrod; dod ziņu =D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.