Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 12. februāris?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
ShinChan
Rādās, ka nevienu īpaši neuztrauc tas, ka 12. februārī šim forumam aprit apaļš gads, tāpēc es to uzskatu par savu vecbiedra pienākumu atgādināt, ka zīmīgā diena tuvojas.

Ja kādam ir vēlēšanās, šajā topikā var izteikt savus laba vai slikta novēlējumus, dalīties retrospektīvās atmiņās par aizgājušo gadu foruma vai savā dzīvē, dot ieteikumus uz priekšdienām utt. neba man jums teikt kas un kā rakstāms.

Es personiski varu tikai paust bezgalīgu pateicību par to, ka atradās uzņēmīgs cilvēks, tb. Roze, un izveidoja virtuālu pulcēšanās vietu dažiem ar anime apsēstajiem. Šī foruma pienesums anime kultūras un nesaturīgu tekstu popularizēšanā nav apjaušams un izvērtējams vienas paaudzes laikā, par to vēl nākotnē vēsturnieki un antropologi lauzīs šķēpus. Bet fakts kā tāds ir tāds, ka pašlaik tiek veikts svētīgs darbs, ko nedrīkst aizlaist.

Lai nākotnes tortēs aptrūkstās brīvu vietu svecēm un, lai vēl maniem mazbērniem tiek tas prieks paspamot iekš otaku.lv wink.gif
Sigfa
Nu, tad kad pienaaks, tad arii apsveiks biggrin.gif Vai arii tu biji ieplaanojis ko specifisku?
Kikyou
Pagapagapaga...
Tad sanāk, ka mana dzimene ir starp foruma dzimeni un valentīndienu? laugh.gif
Katrā ziņā... *apvelk kalendārā 12. februāri* :3
kuchieris
Tad jau kaartiigs triisdiennieks sanaak, ne? smile.gif
edg
QUOTE(Sigfa @ Feb 2 2005, 22:46)
Nu, tad kad pienaaks, tad arii apsveiks biggrin.gif Vai arii tu biji ieplaanojis ko specifisku?
*

Laiciigi nopeerc sake un torti! smile.gif
tostermaize
jaasaak rakstiit apsveikums smile.gif
ShinChan
QUOTE(Sigfa @ Feb 2 2005, 22:46)
Vai arii tu biji ieplaanojis ko specifisku?
*

Kā nu ne. Isludināt oficiālas nedēļu garas brīvdienas (valsts svētki). Ļaut penisonāriem un skolēniem braukt sabiedriskajā transportā par brīvu, sarīkot pāris konferences un kongresus par to cik lielu devumu Latvijas kultūras dzīvē un sabiedrības audzināšanā ir devis otaku.lv., uzņemt viesus no ārzemēm utt. Tā ka redzi ar atlikušajām deviņām dienām vēl ir par maz tongue.gif
edg
Tu buusi gadus ar gadsimtiem sajaucis...

P.S. Jaa, jaa, es pesimists, kaa jau vienmeer tongue.gif
Ella
image
Noteikti noderees =]
aivvv
njaa apsveikt jau ir labi un to es arii visticamaak izdariissu
....bet tie sagrabeejussie vecajie gan vareetu apskatiiteis vai pa gadu nav klluvussi paarkaak kruti wink.gif tongue.gif

edg
QUOTE(aivvv @ Feb 4 2005, 08:34)
....bet tie sagrabeejussie vecajie gan vareetu apskatiiteis vai pa gadu nav klluvussi paarkaak kruti  wink.gif  tongue.gif
*

Vai tu ko teic? Man ar dzird vairs nav lab.

P.S. Vari droshi man privaatajaa atsuutiit vietu, kur tev liekas, ka es paaraak kruts juutos, un es izskaidroshu, ko es tur esmu gribeejis pateikt, un, ka ar krutumu tur nekaada sakara nav cool.gif
ShinChan
QUOTE(aivvv @ Feb 4 2005, 08:34)
njaa apsveikt jau ir labi un to es arii visticamaak izdariissu
....bet tie sagrabeejussie vecajie gan vareetu apskatiiteis vai pa gadu nav klluvussi paarkaak kruti  wink.gif  tongue.gif
*

image

Vai mums atkal vajadzēs atgrizties pie vecās sarunas? Ja tev te kaut kas nepatīk nelien un nebendē savus nervus.
Jaladin
Ah nenjemiet Aivi galvaa... Vinjsh ir taads mazliet traumeets biggrin.gif
Kikyou
Gan jau viņš nav traumēts... vienkārši pieradis lidināties pa puķītēm karaļvalstī kur visi dzīvo mīļi un saticīgi... laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.