Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Filmas.
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
SheWr
Kurs zhanrs jums visvairaak iet pie sirds?
deleted-ray
Man patiik visaada veida zinaatniskaa fantastika. Tagad esmu iipashi uzeedies uz Stargate
Yume
Nezinu, man kautkā izvēle likās par mazu, bet īstenībā, man laikam nav mīļākā žanra-tur tā lieta.
Taču balsijumā uzķekēju fantasy.

PS: kur ta ziepju operas palika?
SheWr
aaaa laugh.gif Galiigi ziepenes aizmirsu! A kaadi tad veel zhanri pietruukst?
tostermaize
QUOTE(Ray @ Jan 30 2005, 21:38)
Man patiik visaada veida zinaatniskaa fantastika. Tagad esmu iipashi uzeedies uz Stargate
*

man ar stargate patiik tagat 3dienaas pa RTL2 raada no neta vilkt negribas kaut gan tur mjaunaakas seerijas bet nu filma laba
SheWr
Stargate man diezko nesaista, bet StarTrek nevaru ciest! Nejeegas grib no star wars spikot... mad.gif mad.gif mad.gif
zenofex
Sci-Fi.
Pashlaik fanoju par Firefly. Visiem iesaku!
Taka
QUOTE(Yume @ Jan 30 2005, 22:42)
PS: kur ta ziepju operas palika?
*

Tu domāji romantic anime? rolleyes.gif
Taka
QUOTE(SheWr @ Jan 30 2005, 23:26)
Stargate man diezko nesaista, bet StarTrek nevaru ciest! Nejeegas grib no star wars spikot... mad.gif  mad.gif  mad.gif
*

Maza ekskursija vēsturē:

Star Trek parādījās 60-jos gados, pirmā Star Wars filma (Ep IV - The New Hope) - 1977.
Star Trek un Star Wars ir divas diezgan atšķirīgas universes.
No labiem mūsdienu Sci-Fi iesaku Babylon 5. Lielisks story, laba CGI, varoņi kuriem jūti līdzi un kuri tiešām interesē. Stāsts ar sākumu, vidu un beigām. Un kādām beigām!!
Dzonis
arii Sci-Fi, bet ja buutu iespeejams balsot 2reiz, tad otra balss aizietu par Horror.
deBUGa
Atsevishkju zhanru gruuti izdaliit, bet nobalsoju par Sci-Fi (kaut gan no Sci-Fi vairaak iet pie sirds Alien, 2001: A Space Odyssey, Blade Runner u.c.) a visumaa visos zhanros ir pietiekoshi daudz labu filmu, kuras ilgi naaktos paarskaitiit... smile.gif
Hikaru
Patīk, kur vairāki žanri kopā. Tādi seriāli kā:
Buffy - the Vampire Slayer
Angel
Roswell
+Chibi+
Man patīk dīvainas filmas. T.i., tās filmas, kuras man patīk, ir ļoti dažādas. Galvanais - laba kvalitāte + labs operatora darbs. Ja filmā ir laba montāža, ui, var izkust no baudas. Es vispār esmu trakākais kinomāns, tādēļ man nav mīļākā žanra, jo es filmas vērtēju pēc tajās ieguldītā darba.... Es vispār esmu a la "skaldi un valdi", t.i. skaldi filmu disciplīnās un tad vērtēju. Man var patikt dēļ scenārija. Dēļ gaismām. Dēļ viena otrā plāna aktiera. Dēļ montāžas utt.
Frīkī. dry.gif
X_Kamui
He... es par fantasy balsoju ...... wink.gif
tie man vairak patik...
Seven_of_zero
Star trek for ewer. Un Stargate ari. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Rune
Horror... Tik vairāk tāds, kas uz psihi spiež.
Batou
mjā, bija kaukur līdzīgs polls manuprāt. varat teikt ko gribat, kāds nu kuram tas stils, taču svarīgākais ir tomēr vai filma iespiežas atmiņā vai nee. paarējais viss ir maznozīmīgs. tiesa gan man parasti drāmas kaukā mazāk iespiežas atmiņā, laikam tāpēc ka esmu egoists. un laikam jau arī tāpēc, ka parasti drāmas ir sasodīti stieptas un mazohistiskas.
Hideki
Man laikam nav paveicies ar tiem dažiem Startrek, ko gadijies redzēt uz video. tongue.gif
Kādreiz fanoju par "Battle Star Galactica'', tikai sīkais ar to dumjo elektronisko suni krita uz nerviem. tongue.gif Protams, Star Wars arī patīk! wink.gif
Nu jā, man arī pārsvarā patīk sci-fi. Tur ir iespējams pilnīgi viss! Fantasy gan mazāk, tā nu ir sanācis, ka kautkā man tas neliekas tik aizraujoši. Vienīgi varbūt interesanti vampīrstāsti, bet tas jau nav gluži fantasy. smile.gif
Shaisuke
Horror... Diewinu taadas filmas peec kuram nedeelju nevar guleet XD
Ghoul
Man liekas ka labaakais ir kad visi augshaa mineetie zanri ir apvienoti...............
deBUGa
QUOTE(S.U.D @ Feb 1 2005, 14:33)
Man liekas ka labaakais ir kad visi augshaa mineetie zanri ir apvienoti...............
*
Vai arii pilniigs murgs sanaaks...
Lai apvienotu draamu ar komeediju (vienaadaas proporcijaas) vajag buut diezgan labam rezhisoram/scenaaristam... lai pievienotu tam visam klaat horroru vai kaadu citu zhanru un nesabojaat filmu vajag buut talantiigam...
Jo vairaak zhanru kopaa, jo lielaaka varbuutiiba, ka galarezultaats buus nebaudaams...
Ghoul
QUOTE(deBUGa @ Feb 1 2005, 16:00)
QUOTE(S.U.D @ Feb 1 2005, 14:33)
*
Vai arii pilniigs murgs sanaaks...
*

Ir jaamaak tos salikt, bet parasti peec sho zanru salikshanas sanaak baiga parodiju komeedija............... laugh.gif
SheWr
nevar iedomaaties taadu sajaukumu... Sci-fi un Fantasy jau vien ir nesavienojams.
Hideki
QUOTE(SheWr @ Feb 1 2005, 15:15)
nevar iedomaaties taadu sajaukumu... Sci-fi un Fantasy jau vien ir nesavienojams.
*

Pilnīgi normāli savienojams. smile.gif Sākt kā Fantasy un beigt kā Sci-fi. Vai arī varoņi kas cīnās ar maģiju pret ļaunajiem citplanētiešiem un viņu hi-tech ieročiem. rolleyes.gif
SheWr
!!! blink.gif blink.gif Eeeh...saap galva meeginot to izteeloties...Diez vai taadai filmai buutu iipashi labi panaakumi

Sci. Fi. + Fantasy
Star Wars + Lord of The Rings = Lord of The Stars... wink.gif (un nemaz negribu zinaat kas tur par sizhetu...)
-nDigo-
QUOTE(SheWr @ Feb 1 2005, 15:55)
Sci. Fi. + Fantasy
Star Wars + Lord of The Rings = Lord of The Stars
*

kapeec taa? mosh tas buutu Star Lord: Wars of the Rings(nu bet tas nav tik noziimiigi)
vareetu buut intersanti Sci. Fi. + Fantasy (iespeejams)
ETM
Kiborgs ar kaukaadaam supernatural power. Kapee ne? Vai elfu kari pret robotiem. Kaut kur, man skjiet, shii doma jau ir apspeleeta.
Hikaru
Paņemiet kaut vai 'Buffy - the Vampire Slayer' 4. sezonu, kur karavīri mēģina karot pret vampīriem un dēmoniem. Un kur Bafija ar maģijas palīdzību beigās kaujas ar kiborgu.
Šajā seriāla ir visu žanru apvienojums: Sci-fi, Horror, Drama, Action, Comedy, Fantasy.
Super interesants seriāls. biggrin.gif (varbūt nav gluži viena Mākslas filma, bet arī nav anime).
edg
QUOTE(Hikaru @ Feb 1 2005, 16:43)
Paņemiet kaut vai 'Buffy - the Vampire Slayer' 4. sezonu, kur karavīri mēģina karot pret vampīriem un dēmoniem. Un kur Bafija ar maģijas palīdzību beigās kaujas ar kiborgu.
Šajā seriāla ir visu žanru apvienojums: Sci-fi, Horror, Drama, Action, Comedy, Fantasy.
Super interesants seriāls. biggrin.gif (varbūt nav gluži viena Mākslas filma, bet arī nav anime).
*

Un taa kaa es balsoju par fantasy, tad man vairaak patika dazhaadas daljas no veelaakaam sezonaam, tur vairaak magjijas smile.gif
Ghoul
QUOTE(SheWr @ Feb 1 2005, 16:15)
*

Final fantasy vareetu buut sci-fi un fantasy sajaukums........................un STAR WARS ari ir fantasy sci-fi.....................
Jaladin
"Conan the Barbarian" un "Conan the Destroyer" the best laugh.gif
Leonheart
Gribu variantu "VISI", a to nobalsoju par drama smile.gif
par dramu sapratu DRAMU, nevis melodramu.
un zhel ka nav varianta - MUSICAL smile.gif
SheWr
nav jau nemaz tik daudz to muzikaalo filmu...
Kyoushu
Hmm...kuram tew weel patiik Kill Bill?? ph34r.gif
Kikumi
Šausmīgi patīk fantasy un mythological žanri. Arī vēsturiska tipa filmas patīk. Visvairāk patīk filmas "Alexander the Great", "Troy" un "Lord of the Rings" (visas trīs daļas). smile.gif
edg
QUOTE(Kyoushu @ Feb 2 2005, 19:34)
Hmm...kuram tew weel patiik Kill Bill??  ph34r.gif
*

Ja tev patika deelj asinjainajaam ainaam, tad silti iesaku Azumi.
ETM
QUOTE(edg @ Feb 2 2005, 21:32)
QUOTE(Kyoushu @ Feb 2 2005, 19:34)
Hmm...kuram tew weel patiik Kill Bill??  ph34r.gif
*

Ja tev patika deelj asinjainajaam ainaam, tad silti iesaku Azumi.
*

Kill Billaa asinjainas ainas? Kur? Es tur neko baigi asinjainu nemaniiju.
Kyoushu
ETM...apskaties pirmo newis otro dalju =) ... aaa un nee...man Kill Bill nepatika delj asinainajam ainaam... taas pat bija tik daudz, ka palika stulbi =) Bet kaut kaa dziljaaka peec...
ETM
Nu nez... man taa filma galiigi nav atminjaa deelj asinjainaam ainam (nesaku jau ka taas tur nav, jo zinu ka jaabuut). Es taas asinjainaas ainas nemaz neatceros. Laikam tomeer stulba filma bija, jo nu neko konkreetu par vinju neatceros. Taa jau ir: saakumaa liekas baigais graaveejs, bet peec gada, kad reaali saproti ka nekas no filmas nav iekjeeries atminjaa, paliek kaidrs ka vienkaarshs viduveejs gabals.
+Chibi+
Lola Rennt ir labākā filma EVER. Toms Tikvers - my god, hah hah.
SheWr
man jau miiljaakaas filmas ir Star Wars, bet pats nobalsoju shaa vai taa pa Fantasy.
+Chibi+
vecās Star Wars, ne? Jaunās i tuvu nestāv *pieturas pie klasiskām vērtībām*
Kyoushu
Jaunaas nestaaw? Nuu man patiik jaunaas =) Winjaas tikai baigi daudz jaabaazh iekshaa..ui 3. dalju gaidu..ui gaidu...es jau esmu izreekjinaajis cik lietaam jaanotiek tajaa dalja...=/ Daaaudz...
SheWr
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 5 2005, 19:00)
vecās Star Wars, ne? Jaunās i tuvu nestāv *pieturas pie klasiskām vērtībām*
*

Vo, vo. Vecaas man patiik vairaak, bet jaunajaas man tie efekti patiik
Taka
QUOTE(Kyoushu @ Feb 5 2005, 20:13)
Jaunaas nestaaw? Nuu man patiik jaunaas =) Winjaas tikai baigi daudz jaabaazh iekshaa..ui 3. dalju gaidu..ui gaidu...es jau esmu izreekjinaajis cik lietaam jaanotiek tajaa dalja...=/ Daaaudz...
*

Obi Vans un Joda aizlaižas, Anakins kļust par Vaderu, visus džedajus apsit.
Ļoti paredzams, jo mēs visi zinam, KAS notiek Ep IV-VI
ShinChan
Ja jau aizgājām konkrētu filmu apspriešanā, tad būs vien jāizsakās arī man.
Kad biju mazs (13-15 gadi) atzīšos Star Wars man pat ļoti patika, taču kļūstot vecākam un papildonot savu redzēto filmu aktīvu ar jauniem darbiem atradu (salīdzinājuma celā) šo Lūkasa izstrādājuma par pliku un līdz matu galiem pārdomātu komercprojektu. Lielais vairums Holivudas produkcijas tāda ir, taču šī konkrētā darba gadījumā tas ir šausmīgi izteikti. Filma ir izskaitļota līdz pēdējiem sīkumiem un uztaisīta tā, ka masām tā vienkārši nevar nepatikt un līdz ar to drošs čungurs kabatā. Nu nepatīk man ne šī skaitļošana ne pats filmas saturs. Kur nu vēl banālāk un primitīvāk atainot gaismas un tumsas (labā un ļaunā) cīņu? Kur vēl kaitinošākus un samākslotākus charus? Un kāda velna pēc tas gejiskais, apdaudzītais, distrofiskais robots? Tam būtu bijis jābūt filmas komiskajam tēlam? Man smiekli nenāca.
Batou
man Star Wars patika vēl senāk (mana pirmā ārzemju filma, skatījos tagadējā Kinogalerijā, kad gāju 2. klasītē un mūsu valsts vēl saucās LPSR), diemžēl tagad paskatoties uz to visu jandāliņu es pats nevaru saprast kas man tur ir paticis.
toties Alien, kuru man arī bija tā laime redzēt agrā vecumā, ar katru gadu patīk aizvien vairāk un vairāk.
Taka
Nu man vecie Star Wars joprojām ir tuvi un mīļi. Viena no pirmajām Sci-Fi filmām ko redzēju.

Vai kāds ir skatījies Babylon 5?
Tāda līmeņa Sci-Fi seriālus ne pirms ne pēc tam nav nācies redzēt.
+Chibi+
Wah!!! Man kaadreiz NENORMAALI patikaas Babylon 5!!! laugh.gif Izpauzhas mana novirze uz sci-fi....
Hideki
Bija viens melnā humora seriāls, kas reizēm riebās, reizēm likās interesants. smile.gif Diemžēl kautkā aizmirsies nosaukums. Itkā saproti, ka galīgs sviests, bet gaidi katru jaunu sēriju. Laigan varu saprast tos, kas viņu neieredz. laugh.gif Baiga parodija par mazbudžeta un ļoti veciem tv fantastikas seriāliem.
Tur kur viena kolorīta kompānija lido milzīgā dzīvā spārē-kosmosa kuģī, te tīšām, te netīšam spridzinot planētas. rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.