Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stress
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
pkaidsh
Stress is difficult to control. I am stress addicted.
Rob_X
Now this is reeealllyyy offtopic!!!! ph34r.gif blink.gif
ShinChan
QUOTE (pkaidsh @ Mar 18 2004, 10:32 PM)
Stress is difficult to control. I am stress addicted.

Yeahhh! The same thing with me.....
*nervozi sit pa klaviatuuru un iedzer kafiju*
zenofex
Addicted? blink.gif
I am victim of a stress, the result of overdosing ph34r.gif
Rob_X
Es dzeru kafiju katru riitu un dazhreiz arii pa dienu un stresa man nav nekaada tongue.gif
volzha
Vispār kafija padara cilvēku nervozu un zinātnieki iesaka it īpaši priekšiniekiem pusdienās nedzert kafiju jo var slikti beigties smile.gif.
Batou
ar stresu var ciiniities tikai vienaa veidaa...
xikes
nu pie kafijas kaut kaa nevaru pierast ...
Nezinu man iipashi nepatiik cukurs, it sevishki jau dzeerienos, bet to melno shkidrumu dzret bez cukura ... hmmmm ..
Nez.. es iztieku ar kaadu kruuzi melnaas vai sarkanaas teejas ...
Rob_X
Pielejot pienu pie kafijas, taa paliek gaishi bruuna..... wink.gif
Rune
Jaa , jaa... Nesaprotu cilveekus , kas dzer kafiju. Vina tachu ir tik ruugta , peee! rolleyes.gif
Rob_X
Prieksh tam jau domaats cukurs tongue.gif Un piens ar paliidz, dazhreiz ar saldo kreejumu arii jauki. wink.gif Es vispaar Cappuccino dzeru. smile.gif Bet, kad ir vajadziiba - Folgers shkiistosho. biggrin.gif
Smogs
Nost ar kafiju! Tējas ceramonija ir vislabākā!
tautietis
QUOTE (xikes @ Mar 20 2004, 11:02 AM)
nu pie kafijas kaut kaa nevaru pierast ...
Nezinu man iipashi nepatiik cukurs, it sevishki jau dzeerienos, bet to melno shkidrumu dzret bez cukura ... hmmmm ..
Nez.. es iztieku ar kaadu kruuzi melnaas vai sarkanaas teejas ...

nemaaki kafiju pagatavot:P

arii kafijai nava ne vainas, paliidz ja visu nakti seedi [kantainaam] aciim pie kompja:PP bet ja godiigi, man labaak tiesaam garso zaljaa teeja un bez cukura

bet teejas ceremonija nav saistiita ar dzersjanu..
Rob_X
Teejas ir laba lieta smile.gif It iipashi zaalju teejas wink.gif Man jau pasham ar teejas garsho, tikai nav, kas maajaas dzer (visi kafiju plumpee) tongue.gif Taadeelj es arii kafiju dzeru un man ar to probleemu nav. tongue.gif ph34r.gif
Rune
QUOTE (Robik @ Mar 21 2004, 08:21 PM)
Teejas ir laba lieta smile.gif It iipashi zaalju teejas wink.gif

Cigaretes ir labas. It iipashi zaalu cigaretes rolleyes.gif
Rob_X
Zaalju cigaretes nepastaav. Pastaav zaaliite, ko piipee,lai apdullinaatos, ja tu to domaaji. wink.gif
Rob_X
Un cigaretes nav labas... dry.gif
Batou
tachu ir tikai viens veids kaa uzveikt stresu...
CryRat
heh... patīk man kā par galīgu offtopic tēmu jums tomēr izdodās vēl tālāk offtopickā aiziet...

Stress -> Kafija -> Tēja -> Cigaretes... es ieteiktu turpināt ar Matu Šampūnu laugh.gif

un Outlawz izskatās ka stipri grib lai kāds viņam paprasītu kā ta var cīnīties ar stresu... bet es neprasīšu tongue.gif
Rob_X
Outlawz, tu laikam baigais smeekjeetaajs esi.... wink.gif
zenofex
Smeekjeet gan man nekad nav vilcis, tachu stresu var nogalinaat arii ar citiem liidzekljiem, kaa, piemeeram, sports, meitenes... wub.gif
Rob_X
Nazhi, pistoles......... wink.gif

Nu dazhiem meitenju klaatbuutnee nemaz nesanaak stresu novaakt... unsure.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.