Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Comix
Anime forum > Anime > Requests
Jaffa
Beidzot atradu graamatniicas kuraas vareeju atrast manga comiksus un esmu pat dazzus iegaadaajies. Lielaakaa probleema ir taada, ka nevaru tik daudz atllauties maksaat par komiksiem. Piemeeram laba graamata maksaa 11 eiro un taa ir tikai 1 dalla lidz ssim esmu redzeejis jau 7. Tas ir 77 eiro par 7 komiksu graamataam mad.gif tas tiessaam ir par daudz.
Vai kaads zin kur vareetu atrast komiksus internetaa angllu valodaa sad.gif

Help huh.gif huh.gif huh.gif
aya-angel
Kur tu pašlaik atrodies?
Mans Vācijā dabuja mangas pa 5-6 eiro un dažas pa 9 eiro. Bet tās ir mangas vācu valodā, angļu val. mangas parasti maksā 10 eiro.
+Chibi+
uuuh..... 7LS..... dry.gif
kaarleens
mde saapiigi es ar nejuutos tik bagaats lai pa taadu naudu mangu pirktu piemeeram tas pats berserk sviedri izsitaas ka padomaa cik volumes jaanopeerk lai gan protams uz papiira buutu cita lieta lasiit nekaa uz ekraana a ja darbaa sakshu printeet uz printera mani manliekas no darba atlaidiis laugh.gif
Jaffa
Passlaik atrodos Zalcburgaa, Austrijaa. Man ir pilniigi vienalga ko teiktu mani darba koleeggi jo vinni iipassi neskataas cik daudz es kopeeju. Es esmu sakopeejis pilnu kaudzi ar melnbaltaam mangaam un saliimeejies oie sienas maajaas un neviens man nekaa slikta nav teicis taa kaa ja kaads zinaatu adresi kur vareetu dabuut komiksus nebuutu slikti. biggrin.gif
kaarleens
QUOTE(Jaffa @ Feb 14 2005, 19:40)
Passlaik atrodos Zalcburgaa, Austrijaa. Man ir pilniigi vienalga ko teiktu mani darba koleeggi jo vinni iipassi neskataas cik daudz es kopeeju. Es esmu sakopeejis pilnu kaudzi ar melnbaltaam mangaam un saliimeejies oie sienas maajaas un neviens man nekaa slikta nav teicis taa kaa ja kaads zinaatu adresi kur vareetu dabuut komiksus nebuutu slikti. biggrin.gif
*

boxtorrents.com chupa mangas ir
Righorn
kur lai dabūju angel sanctuary mangu
Jaffa
kaarleen man ar torentiem iipassi labi nevaicaas jao viss mans darbs notiek birojaa kur man ir apple nevis pc. Vai tu nezini kaadu seitu kur var vienkaarssi downlodot arhiivu???

sad.gif Stulbums kautkaads sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.