Shaisuke
Jan 27 2005, 20:26
Es lloti atvainojos ja sseit kaut kur ir jau ssaads topiks, bet vai ssajaa forumaa ir cilveeki kam patiik un kas nodarbojas ar j-rock cospleju? Cik zinu LV taadu cilveeku, kas vispaar nodarbojas ar cospleju nav daudz, un tie kuri nodarbojas, tad ar anime. Gribeetos atrast arii kaadus cilveekus Latvijaa, kas taisa arii j-rokam cosplay.
Nu, Yuki taisīja Gothic lollita, ja man būs laiks es arī kautko uz to pusi uztaīšu līdz vasarai.
A kas, gribi cospley'ot? Nu tad dari to!!!
aya-angel
Jan 27 2005, 20:30
Yap, driiz tak buus tas anime fests, so feel free to nokosplejot kaadu j-rock ispilditaaju
Shaisuke
Jan 27 2005, 20:30
QUOTE(Yume @ Jan 27 2005, 19:27)
Nu, Yuki taisīja Gothic lollita, ja man būs laiks es arī kautko uz to pusi uztaīšu līdz vasarai.
A kas, gribi cospley'ot? Nu tad dari to!!!
Nu Gothic Lolita a.k.a EGL jau ir stils pats pa sevi. Kkas uz Manas pusi.
Iisteniibaa es jau to daru, cereeju tik, ka vareeshu atrast kaadus cilveekus ar ko apmainiities pieredzee utt ;_;
Hej kad tad viņš būs konkrētāk neviens nezin?
Es jav neko neesu vēl sagatavojis.
Shaisuke
Jan 27 2005, 20:33
QUOTE(aya-angel @ Jan 27 2005, 19:30)
Yap, driiz tak buus tas anime fests, so feel free to nokosplejot kaadu j-rock ispilditaaju
Starp citu kaadaa sakaraa
anime festaa vispaar ir vieta kkam no j-rock? o.O
Cospley's paliek cospley's, un j-rock pieder pie tā.
A kad viņš būs, kad būs siltāk, iespējams maijā.
Gatavojaties. tad jau redzēs.
aya-angel
Jan 27 2005, 20:36
Tur būs vieta visam, kas saistīts ar Japānu. Nāc kaut kimono.
Shaisuke
Jan 27 2005, 20:45
Nju tad jaw lapi. Nekur Latvijaa veel j-rock kospleju neesmu maniijusi. Zinu, ka kaiminjiem igaunjiem ir daudz j-rock kospleja grupas, bet gan jau tanii festaa buss weel kaads, kas kosplejos kko no j-rock. (
)
Man ienaaca prataa kosplejot Yukari no Baiser uz to festu, vai arii Manu klipaa Gardenia, bet tas atkariigs no taa, kaadaa kraasaa man uz to laiku buus mati. o_O
aya-angel
Jan 27 2005, 20:48
Yap, tef noteikti tas jādara!
Mans arī gribētu kādu nokosplejot, vienalga vai no j-rock/j-pop vai no k-pop/k-rock vai pat no c-pop/c-rock un v-pop/v-rock. Mans grib, pet mani parametri neder............
Shaisuke
Jan 27 2005, 20:58
Nu beeeeeeidz. Galvenais jau ir kostiims. Ir daudz cilveeku, kas nav liidziigi konkreetajai personai, bet tik un taa kosplejo.
Paskaties kaut vai ssiis bildes par piemeeru...
Shis ir Mana no klipa gardenia, un
shii ir sieviete, kas taisa kospleju. Iipashi liidziigi nav vaine, tomeer kostiims ir izstraadaats sameeraa labi.
aya-angel
Jan 27 2005, 21:09
Manam problēmas ar ārzemju netu....... so mans neredz
Yap, tev laikam būs taisnība. Ar meikapu arī daudzko var panākt.
Shaisuke
Jan 27 2005, 21:17
Awwww. Buus jaaizdomaa kaa tev paraadiit, jo to sievieti ar Manu tieshaam nevieno nekas cits, kaa tikai ljoti liidziigs kostiims. Un ja godiigi es iisti nebiju domaajusi make up, bet iisteniibaa tev par to ir taisniiba. Ar meikapu tieshaam var daudz ko panaakt.
Runaajot par meikapu, besii aaraa, ja taisa Manas kospleju klipaa Gardenia , tad jaameklee kur var atrast normaalu zilu luupukraasu... >.< Ergh!
aya-angel
Jan 27 2005, 21:23
Njā manam paveicies- mana draudzene ir make-up artist+stiliste. Varbūt pierunāšu viņu man pa lēto uz cospleyu uztaisīt make-up. Lai nav tā, ka mans būs galīgi garām >_<
Tu tās bildes saglabā savā PC un tad ieposto šeit
Shaisuke
Jan 27 2005, 21:29
QUOTE(aya-angel @ Jan 27 2005, 20:23)
Njā manam paveicies- mana draudzene ir make-up artist+stiliste. Varbūt pierunāšu viņu man pa lēto uz cospleyu uztaisīt make-up. Lai nav tā, ka mans būs galīgi garām >_<
Tu tās bildes saglabā savā PC un tad ieposto šeit
Nekaa nebija, esmu paarliecinaata ka ar taadu gribasspeeku nebuus galiigi garaam. Galiigi garaam buutu tad, ja tu ierastos ar zalju kleitu zilas vietaa XD Bet tas taa... Baac, ja es taisiishu Mana Gardenia kospleju, man atkal buus jaakraaso zili mati uz ssoreiz jau toch izkritiis, vairaak par 14 balinaashanaam maneejie mati toch neizturees ;_; Buus vien laikam jaapaarkraaso lillaa un jaakosplejo Yukari.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kaa es pati par to neiedomaajos XD
Te buus...
aya-angel
Jan 27 2005, 21:35
Mana smuks! A taja 1.jaa bildee es saožu amerikāņus........
Njā a par to, ka sākumā bija domāta zilā kleita var arī nevienam neteikt, lai domā, ka tā tam arī vajadzēja būt!
Shaisuke
Jan 27 2005, 21:54
Akdies, bet protams, ka Mana ir smuks. Es ciest nevaru cilveekus kas kko saka par vinja seksuaalo orientaaciju, baac, aizspriedumainie ljautinji. Manupraat vinjsh sievieti teelo vnk perfekti. Un vinja stils *sigh* Vnk diewinu EGL... Nu protams Klahas EGA arii nav peljams, bet Mana tomeer ir un paliek smukaakaa un atpaziistamaakaa "sieviete" j-rockaa , vismaz es taa domaaju, un cik es zinu, parasti, peec atsevishkju Malice Mizer klipu redzeeshanas lielaakaa dalja arii izlemj saakt j-rock kospleju.
Te buus veel viens nu ljooooooooooti labs cosplay piemeers... Arii Amerikaanji
Moi dix mois Mana cosplay ->
Moi dix Mois Mana ->
aya-angel
Jan 27 2005, 21:59
Wow!!!! Shoreiz mans neko sliktu par amerikāņu kospleju pateikt nevar. Tieshaam labi sanaaca!!
Mana tajā pirmajā(originaalajaa bildee) ir supersmuks!!!!!! Nep, taa sievieti noteelot neviens nevareetu!!!!!!
Shaisuke
Jan 27 2005, 22:04
Jaa, me too, taa meitene ir 15 gadus veca un nodarbojas ar kospleju kaadus 3 gadus. Sseit buus links , kur var apskatiit arii citas vinjas kospleja bildes, varu dereet, ja iechekosi, tev zoklis atkaarsies. ->
http://vampirefreaks.com/profile.php?user=kuri <- vinjas livejournal ir pilns ar kospleja bildeem.
Maybe uztaisiit atsevishkju topiku par Mana vai Malice Mizer pilnu ar bildeem, lai buutu vieta , kur vinjus apbriinot, teiksim komenteet konkreetu bildi vai kko taadu, citaadi ssis topiks driiz jau aizies ne pa teemu. ^.~
aya-angel
Jan 27 2005, 22:12
Iesaku ieskatīties Art sadaļā topikā ar nosaukumu Sexy Guys
Manam jau sen gribās uztaisī tādu topiku kur varētu cilvēkus iepazistināt ar j-pop/rock, k-pop/rock un citiem āzijas stariem. Tikai nez vai Yume par tādu topiku priecāsies, so pagaidām būs vien jācieš klusu
Eh, nu kāpēc man nava ārzemju i-neta?
Gribu tās bildes redzēt!!! Varbūt tu kādreiz varētu dažas no tām ielikt iekš manis izveidotā topika Cosplay(Art sadaļā)?
Shaisuke
Jan 27 2005, 22:18
Oki! Ieskatiishos...
Nu jaa, tjip tas skaitiitos kaa spams.
Oi, sori, aizmirsu ka tef nav aarzemju neta... *skrien uz Art sadalju* =P
Emmm, tipa topiks bija sākts kā jautājums un beidzās kā sprints.
Nu varbūt nākamreiz piedomājiet ko un kā rakstat. Lai tomēr nesanak nobraukt tādās auzās.
aya-angel
Jan 27 2005, 22:27
Nu nevajag! Viss pa tēmu!!!!!! J-rock cospleys!
*points to topic name* j-rock cosplay!
Un starp citu, kā būtu ja vēl kāds pieteiktos kādu cosplay'ot?
Shaisuke
Jan 27 2005, 22:31
Editeeju savu pirmo postu un pieliku divus vaardinjus klaat un ir viss pa teemu. Es jautaaju vai kaadam patiik j-rock kosplejs un atsautsaas Aya-angel =P *innocent grin*
aya-angel
Jan 27 2005, 22:32
Nu jā! A ko ta es teicu?
Nu lapi, lapi. Mēs te vācam cilvēkus un apspriežam j-rock cospleja iespējas Latvijā, dažādus kostīmus utt.
Shaisuke
Jan 27 2005, 22:35
Nju ok, atpakalj pie teemas *coughcough*... Njaa, man bija doma organizeet kaadu j-rock cosplay grupu, bet pagaidaam laikam buus jaasamierinaas ar apvienoto visu veidu kospleja grupu. =( *smirk*
aya-angel
Jan 27 2005, 22:41
Mans piedāvā Yumes kandidatūru un Kikumi kandidatūru. Varbūt mans arī pats kadreiz sadušosies tiktāl, ka arī pats savu kandidatūru piedāvās
Emmm, nu teiksim tā, to pašu cospley'eru ir maz, var saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem faktiski, tos kas jau ir ar "pieredzi" un tos kas grib vēl uz vienas rokas pirkstiem.
Tāpēc, apvienota-neapvienota, bet daudz tu no anime faniem priekš j-rockeriem nesavāksi, tas tev jāuet starp gotiem meklēt.
aya-angel
Jan 27 2005, 22:45
Nu šajā forumā tu atradīsi kādus 7 cilvēkus. Un tas naf nemaz tik maz.
Emm, nu kam daudz, a kam maz.
Conam piemēram noteikti nepietiks.
Shaisuke
Jan 27 2005, 22:50
QUOTE(Yume @ Jan 27 2005, 21:43)
Tāpēc, apvienota-neapvienota, bet daudz tu no anime faniem priekš j-rockeriem nesavāksi, tas tev jāuet starp gotiem meklēt.
Ir jau meegjinaats, bet neviens no saveejiem negrib. Uzskata to par muljkjiigu nodarbi... bet nu ja, vinji jau labpraataak pavada laiku Kvadraataa vai pie Uniisha nevis maajaas shujot kkadu kostimu. =( *snif*
Lai buutu kospleja grupa vaidziigi vizmaz kaadi 15 cilveeki.
aya-angel
Jan 27 2005, 22:54
Dabūsim tos 15 cilvēkus!
Aya tu esi optimista.
Figa tu dabūsi 15 cilvēkus.
Mēs Naruto grupai 15 cilvēkus 2 valstīs vācām. Un tas tomēr par kautko liecina.
Tas nav reāli. Mums pašlaik kopā stabili uz visu Latviju ir 8 cospley'eri, un vēl tikpat daudz uz jautājuma. 15 cilvēkus no otaku savākt nav reāli, ja nu no outsideriem vienīgais vāc.
aya-angel
Jan 27 2005, 23:01
Yap es esu optimista!
Ar Naruto tik smagi gāja, jo tas naf tik populārs, cik j-rock. Tu vari iebilst, bet tā tas ira
Neraizejies Shaisuke, mēs to cilvēkus kaut ar varu, bet savāksim!
aya-angel
Jan 27 2005, 23:10
*Aya sklatās uz bildi pie sava profila* Nez vai no manis kāds cospleyots j-rock stars iznāktu.......
Naruto nav tik populārs kā j-rock.Nu saule tu nošāvi pavisam garām. Uztaisi poolo forumā, atri redzēsi kas ir kā. Tici man, es patusēju ar cospley'eriem labu laiku, un sapratu vienu lietu- viņi taisīs to kas labāk patīk, un ir pieejamāks. Un šajā gadījuma, Naruto ir reizes 10 populārāks cospleyeru vidū, nekā j-rock's. Iespējams ka tāpēc ka gotu arī ielās pietiek.
aya-angel
Jan 27 2005, 23:16
Nep, nep, tu mani nepareizi saprati!!!!! Ne jau tādā ziņā nav populārāks!
Teiksim tā: ja tu piedāvātu cilvēkiem, kuri nava iekšā ne anime, ne mangā, ne japāņu kultūrā t.i. kuri nav otaku uz izvēli- cospleyot Naruto vai kādu no j-rock, tad es esu 100% pārliecināta, ka to, kas piekritīs cospleyot j-rock būs vairāk.
Shaisuke
Jan 27 2005, 23:21
Man shkjiet ka aya-angel ir taisniiba.. J-rock un vispaar Visual kei peec izskata piesaista vairaak nekaa anime.
*paskataas uz Ayas bildi* MANA!!!!!!!!! Tev ir vinja luupu forma.. Un ja matus savaaktu divaas astiitees
vareetu meegjinaat kko no Bel Air, bet tas kostiims diezgan gruuts... Neuztraucies, pavisam noteikti kko atradiisi...
Ja mēs runājam par outsideriem, tad jā. bet ievēro tas bija tieši tas ko es uzrakstīju dažus postus augstāk. Outsiderus var piedabūt, ja vispār piedabū cospleyot, tad tieši gotus un j-rocku.
Shaisuke
Jan 27 2005, 23:23
Nu nevaig! Lielaakaa dalja gotu uzskata cosplay par bezjeedziigu nodarbi, zinu no pieredzes. Un 15 cilveekus savaakt nav neiespeejami... Es tik tikko sarunaaju 2 =D Gan jau kaads veel atradiisies.
aya-angel
Jan 27 2005, 23:30
Tiešām? Es un Mana? Parāk liels gods tādam parastam bērnam kā es
Bet ja tā tuvāk ieskatās*Aya skatās spogulī* kaut kāda līdzība ir pamanama.
Vo, vo!! Tas ir tieši tas, ko es gribēju pateikt!! LIELS PALDIES, Shaisuke, ka mani saprati!
Shaisuke
Jan 27 2005, 23:34
Jaa,
TU un
MANA...
A bet luudzu, saprast tavu domu gaajienu nemaz naf tik gruuti...
mhm, gotus var piedabuut retos gadiijumos un ja var, tad tikai deelj j-rockeru izskata, jo j-rock nu nepavisam nav gotu muuzika.
Tieši tā, izskats gan viņiem ir tieši gotiem piemētots.
Ņjā, es te padomju un atklāju ka man nav ko cosplay'ot no j-rockeriem, ne mans melns, me manam gari mati.... manam tik pofigistus vien cospleyot.
tad laikam ar mani nav vērts rēķināties.
aya-angel
Jan 27 2005, 23:45
Na, na!!! Ko tu tur vāvuļo!!!! Mans par to rīt ar tevi šulē parunās!
Shaisuke
Jan 27 2005, 23:50
Ir taada lieta kaa paruuka, ko biezi vien arii cosplejam izmanto... Tirguu var dabuut labas, leetas paruukas, ar ko kosplejam buus gana... Arii viegli ieveidojamas. =P Neceri ka izmuksi sveikaa *giggle*
QUOTE(aya-angel @ Jan 27 2005, 22:45)
Na, na!!! Ko tu tur vāvuļo!!!! Mans par to rīt ar tevi šulē parunās!
Es rīt iešju Igauņus no autobusa sagaidīt, un sūtu nafig šulli, ar visu Paunu, kas man jau šodien uz mājām zvanīja, kautgan es biju darbā.
A parūkas, nu.. emm, tu mani redzēji?Kāds no manis j-rockers. Lollita vēl kautkā, bet j-rockers?
HVZ... mēģināt jau vienmēr var.
aya-angel
Jan 28 2005, 00:09
Nē, nu normāli!!!!! Es te cenšo tā teikt na blago otečestva, a viņa skolā nebūs!!!!!! RAM-CHAN, ES TEVI PIEKAUŠU!!!!!!
Shaisuke
Jan 28 2005, 00:10
Neesmu tewi redzeejusi , bet j-rockeru no katra var uzveidot... GALVENAIS IR KOSTIIMS!!! Visu savu iiso cosplayera muuzu esmu centusies visiem to ieskaidrot... Un lolitu nevaig cosplayot, tas ir taads pats stils kaa metaalists, panks vai chiksa.
Es personiigi katru dienu gjeerbjos kaa EGL, neuzskatu ka tas buutu kkads tur kosplejs, bet ja taa padomaa.... Eu, bet forshi, man katru dienu sanaak kosplejot Gothisko Lolitu XD ^.^
Vari ar paunu uz pāri. Tikai lūdzu pēc izlaiduma, lai mani par mācību pārzines slepkavu neiesēdina, tad jau būs par vēlu, tā būs pašaizsardzība.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.