Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tsukiyomi -MOON PHASE-
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
kaarleens
Nesen man viens cilveks ieteica un es saaku skatīties šo anime rezultātā biju ļoti patikami paarsteigts kaukā man šis seriāls iepriekšējā sezonā paskrēja garām un arī šeit par viņu nekas nebija rakstīts tāpēc es atļaušos kau ko pa viņu uzpostēt.
Saturs īsumā tāds žurnālists kas fotogrāfē spokus vienā pilī vācijā atrod vampīr mega kawai neko mode meiteni cool.gif un kā sacīt dalše poneslos.
Seriāla ir viss kas man patīk ecčī , action, vampīri, romance utt mūziciņa ar tāda kawai itsevišķi opening songs (kisu mjaū ) sazīmets ar ļoti labi manuprāt tākā noskatoties 10 sērijas nav man nekur kur īpaši piekasīties.
Nu ko noteikti ieteiktu novilkt un paskatīties
Torrenti šeit suberi kval bija manuprāt ļoti ok varbūt šinobi man oponēs bet tik liels spečuks neesmu http://www.mahou.org/Projects/MoonPhase/#10
image
edg
Prieksh manis tur bija paaraak daudz ecchi, taapeec nenoskatiijos pat 1. seeriju liidz galam. Nekad neesmu bijis manga fans, tomeer sheit es saku, ka anime mangai nestaav ne tuvu. Diemzheel, manga, shkjiet, licenzeeta, taapeec tikai 2 volumes var dabuut. Bet neesmu par to paarliecinaats.
Lisicin
vispār Manga ir pieejama RAW variantā līdz 9.sējumam. Vai ir labāka par seriālu... nedomāju. Te ir variants - zupu atsevišķi, prusakus - atsevišķi...
edg
Manas japaanju valodas zinaashanas neljauj lasiit raw smile.gif

Bet tas, kas ir labaaks, ir atkariigs no katra gaumes.
Rob_X
Mani piebeidza op's tongue.gif deelj taa vien veerts katru naakamo seeriju skatities smile.gif
Un tiesham tur tik daudz kas sabaazts iekshaa - romance, ecchi, extreme kawaiiness un pat nopietnibas pietiek lai neuzskatitu par kaut kadu haljavu rolleyes.gif
+Chibi+
A man openings galīgi naptīk.. pārāk kawaii manām ausīm/sirdij... Seriāls tā neko, var skatīties.. Esmu gan tikai vidū.
Church
gribeetu pieziimeet, ka [mahou] pabeigushi subot. batcha torrents @ box:
http://boxtorrents.com/download.php/128524...20Phase.torrent
2 pus-showa batchus vai individuaalu epu torrentus var pamekleet kaut vai ar tokyotosho.com paliidziibu.
edg
QUOTE(+Chibi+ @ Jul 30 2005, 11:59)
A man openings galīgi naptīk.. pārāk kawaii manām ausīm/sirdij... Seriāls tā neko, var skatīties.. Esmu gan tikai vidū.
*

Man ir pilniigi otraadi. Seriaals nesaista, bet openings ljoti uzlabo gariigo. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.