Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cilveeku atkariiba no filmaam
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Kyoushu
dry.gif Seedeeju lasiiju forumu un dzirdeeju, ka kaut kaads atkal ar samuraju zobenu kapaajis cilveekus (2. reize). Pirmajaa reizee kaads ir dauziijis policistu, kas slimniicaa peecaak nomiris. Kas notiek??? Pat Latvijaa ar beisboleni skoleens traumeets gariigi! Cilv pashi sevi posta! Iraakas karsh arii esot liidziigs bijis kaadaa filmaa... Par samuraju zobenu atbildiigi var buut tikai The last samurai un Kill Bill. Nu par cartoon network Samurai Jack =)) ...vienkaarshi nerunaasim =p
Nee bet nopietni, tie cilveeki ir vai nu gariigi slimi vai vienkaarshi vinjus tautaa tik ljoti izbesii, ka vinjiem ir vienalga par savu dziiviibu taapeec vinji speeleejaas ar citu! Uzmaniigi... Kaads kuru juus regulaari apceliet vai citaadaa veidaa aizvainojiet var paveersties pret jums... Padomaajiet!!!
edg
Pareizi ir, pie visa vainiigs Cartoon Network!!!

Un, zini, es vispaar esmu ieveerojis taadu diivainu paraadiibu:
Jo vairaak filmas tiek uzfilmeets, jo vairaak cilveeku darbiiba liidzinaas taam. Diivaini, ne?

...

Es i redzeejis taadas filmas, ka man noteikti jau ir shizofreenija, kuras iespaidaa esmu osama, kursh ir seerijveida slepkava, un ar upuriem dara ...

Hideki
Nevajag vispārināt, bez samuraju zobena viņiem bija vel cirvji un naži.
Un visdrīzāk to zobenu viņi bija kautkur nozaguši. Šaubos vai tie apdzērušies un narkotikas salietojušies subjekti vispār kautko sajēdza. Būtu viņiem motorzāģis, iespēļams viņi būtu ņēmuši arī to. blink.gif Drīzāk tas rada paardomas par to, ka tādus deģenerātus soda tikai nosacīti un viņi turpina vazāties pa ielām apdraudot normālus cilvēkus. mad.gif
Ella
Tomeer ja cilveeks ir salietojies kautkaadus halucegeenus liidzekljus vai tamnliidziigi nemaz nav briinums ka vinj6 iespaidojas no nesen redzeetas filmas un vinjam saak likties ka vinj6 ir kaads filmas teels un atbilsto6i 6aa teela misijai riikojas, nja arii citi cilveeki vinja aciis liidz ar to paarveer6as par filmas teeliem, parasti par tiem kas vinjam jaaizniicina ....
edg
Un ja klausaas vecmaamuljas pasakas, tad visi paarveershas par jodiem, velniem un lietuveeniem...

Ja cilveeks gribees saskatiit kaadu, ko izniicinaat, vinjsh to izdariis.

Vai filmas palielina cilveeku veelmi saskatiit kaadu, ko izniicinaat. Kaa nu kura filma... Nevar noteikt, cik ljoti filma palielina vai tieshi otraad - samazina, cilveeku tieksmes uz vardarbiibu. Tas ir kaa bakstiities pa tumsu. Kaa ar melnaas kastes eksperimentiem peetiit automaatu, par kuru nav zinaams gandriiz nekas. Jaa, tu redzi, ka 10 cilveeki ljauni iespaidojas no filmaam (jo tas tiek izbaljureets pa visu pasauli), bet tu neredzi kaa 1000 cilveeki kljuust labaaki (jo vinji nevienam iekshas nesagraiza, taapeec zinjaas nav ko raadiit...)

Veel veel par teemu. Statistika. Viss tas labaa un sliktaa joks ir balstiits uz statistiku. Bet nav jaabuut gjeenijam, lai saprastu, ka statistika, kas tiek veikta par visu cilveeci kopumaa, pie tam ilgaa, laika posmaa nevar tikt attiecinaata uz viena faktora ietekmi. Iznjeemums ir tad, ja statistika tiek vaakta par shauraam lietaam, piemeeram, cilveeki paaraak daudz zin, ko noziimee vaards "anime". Filmu gadiijumaa ir runa par labo un ljauno. Droshi vari saakt uzskaitiit visus labaa un ljaunaa ietekmeejoshos faktorus.

Mans posts laika truukuma deelj nav paarlasiits, taapeec var buut aarpraataa gruuti lasaams. Tomeer es ieteiktu pacensties...

arteck
Šajā reizē man īpaši prātā iespiedās vārdi "katana un āmurs". Maģisks salikums. Tāds kultūru pretstats neliels. Pilnīgi korgu varētu tādu - sarkans un balti katana ar āmuru. Sakrustoti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.