Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Yume: -san - sama -kun -chan
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Ella
biggrin.gif nee nu taa peedeejaa strelka bij super biggrin.gif labaak veel vareetu buut tikai ja njaa aya-chan zin ko es domaaju ja top-2 .......... piebildi sapratiis tikai aya-chan nu iespeejams yume emm man taads jautaajums yumei a kaa tevi deeveet ja chan tu nebuut sama tu nebuut tad kun varbuut??? o_O nu kkaa tak jaadeevee ....
Sigfa
-san...

Lai gan jaasaka, ka esmu redzeejis animees vecaakas sievietes saucam -chan. Kaa komplimentu.
aya-angel
no comments........................
Yume
S.U.D nē viss notiek kur tiekam. Un kur nemaisam.
Un par tām uzrunām, biš ne vietā, bet.. nuu, par -chan kā kompimentu, man snav tik vecs lai uzruna jaunkundz man liktos kompliments. ( Ta bija atbilde Sigfam) Un uzruna 0kun ,man jau pretenziju nav, tikai cilvēki nesapratīs (tas bija Ellai) , jap.valodā tiek izmantoti vārdi arī bez uzrunām, tas ir, viens no gadījumiem ir ka apvainojuma formā, un otrs -ikdienas sarunās starp draugiem, kolēģiem. Vai cilvēks vienkārši negrib lai viņu uzrunā tā.
Taču, ja jau man, nu tad feel free to call me Yume-san if you wanna so. happy.gif
jurc
Yume, a par -sama driikst tevi saukt? cool.gif
Sigfa
QUOTE( The Snatch)
-So, what should i call you? Bullet? Tooth?
-You can call me daisy if it makes you happy.

tas taa, bet vispaar, man velk Yumi saukt ar -chan laugh.gif
aya-angel
Me too!!!!!! Tāpē nevaru un negribu samierināties ar visādiem -saniem un -samiem tongue.gif biggrin.gif
X_Kamui
Kapec huh.gif
Yume-san skan labi, manuprat labak par Yume-chan
Ella
Tad varbuut taisam topicu "Yume: -san - sama -kun -chan?"
Apak6virsraksts "pie6kjiram Yumei titulu"
aya-angel
Laba ideja!!!!!!! laugh.gif Kurš par?
ShinChan
Nu Yumei būtu jājūtas pagodinātai, ka viņas uzrunas dēļ vesels topiks izveidots. Jums ļauži nekas prātīgāks ko darīt nav, a?
Batou
QUOTE(ShinChan @ Jan 17 2005, 23:50)
Nu Yumei būtu jājūtas pagodinātai, ka viņas uzrunas dēļ vesels topiks izveidots. Jums ļauži nekas prātīgāks ko darīt nav, a?
*

ShinChan tevis dēļ offtopiks ir aktīvākā foruma sadaļa. Tev jau nu nebūtu jāsūdzas. wink.gif
ShinChan
QUOTE(Outlawz @ Jan 17 2005, 23:59)
QUOTE(ShinChan @ Jan 17 2005, 23:50)
*

ShinChan tevis dēļ offtopiks ir aktīvākā foruma sadaļa. Tev jau nu nebūtu jāsūdzas. wink.gif
*

Bet man likās, ka tā ir tikai mana, edg un vēl Shinobi-sama prerogatīva muldēt bezjegā...
Ella
Un kur6 luudzu jeema par pilnu manis tekto blink.gif Juus ko trakajaa me klausaaties blink.gif huh.gif
Sigfa
nee, nu paga, davai, kaads pielieciet pollu shitam.
kaarleens
he he sama te laikam pagaidaam tik Roze buutu pelniijis par saita izveidoshanu paareejie ir parasti san jo sory japaanaa chan uzrunaa max liidz 10-12 gadiem tas anime ir ar to sufleksu piebaazta vismaz kaa es vienaa nopietnaa skaidrojumaa lasiiju.
edg
Es Yume no savas puses pieshkjiru -san

Bet par -chan un anime runaajot:
Mees galu galaa esam anime fanaati (dazhi ir tikai fani, piemeeram, es un driznaks, bet tas netraucee), liidz ar ko mums buutu jaapienjem anime uzrunas tradiicijas, viss cits var iet bietees.
Un peec anime uzrunas tradiicijaam mees varam -chan un -senpai un citus zveerus lietot paarmeeriigi un pashi par to priecaaties...
aya-angel
Nu nevajag, nevajag! Man draudzene no Japānas skaidri un gaiši uzraxtija, ka par -chan sauc gandrīz jebkura vecuma draugus. Varbūt ne visi šeit esošie pazīst Yumi līdz drauga līmenim, so tas jau ir cits jautājums.
edg
QUOTE(aya-angel @ Jan 18 2005, 15:13)
Nu nevajag, nevajag! Man draudzene no Japānas skaidri un gaiši uzraxtija, ka par -chan sauc gandrīz jebkura vecuma draugus. Varbūt ne visi šeit esošie pazīst Yumi līdz drauga līmenim, so tas jau ir cits jautājums.
*

Taatad, kad tu riiko braucienu uz Japaanu ar izmitinaashanos pie tavas draudzenes?
aya-angel
Edg, tas pie dotā topika nepiedēr.
Kikumi
Yume-sama! happy.gif
Shinobi-sama
Yume-o-nee-chan.... manupraat perfekts adreseejums happy.gif

un veel miiljaak buut Yu-chan happy.gif

P.S. ..... (bez komentaariem)
Taka
Yume teh l33t tongue.gif
kaarleens
labi mani par Osan var saukt laugh.gif (nēsmu paarliecināts vai pareizi urakstīju)
+Chibi+
Yume paliek Yume, vienalga, vai -san, vai -chan, vai -sama.
X_Kamui
Par Yume viņu visslabak saukt laugh.gif ph34r.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.