Hikaru
Jan 14 2005, 16:50
UPDATE 2006: Visus manus AMV var novilkt ŠEITUzlikšu savus klipiņus. Varbūt kādam patiks?
Es caur to pašu yousendit uploadēju, tā kā nezinu, kur citur varētu ielikt.
Dragon Ball Z Movie 2 - Fly High (Ayumi Hamasaki) Mans otrais AMV, kuru uztaisīju pirms 3 gadiem vēl ar vecu savu Intro pieliktu klāt.
Pēc 3 gadu pārtraukuma, atsāku taisīt AMV un tikko uztaisīju savu trešo klipu.
Vandread - Invoke (T.M Revolution)
Uztaisīju vienu ļoti parastu AMV... varbūt kāds, ja nav ko citu būs darīt, gribēs uzmest aci... vai divas:
Inuyasha - Meteor (T. M. Revolution).avi - tāds vairāk bez actiona kaut ko uztaisīju.
Vēl es biju kaut kad uztaisījis: Excel Saga - Emergency Food Supply.avi - mūzika liksies pazīstama. (To izmantoja Spiderman reklāmā)
Senos laikos biju uztaisījis: Dragon Ball Z - Can't Fight The Moonlight.avi
Nothing special...
Tikai varbūt uz vāja datora varētu bremzēt...
X_Kamui
Sep 1 2005, 20:09
Excel Saga - Emergency Food Supply -
Giii XD forša man ta joprojam uz datora ir palikusi no tas reizes kad tu man devi to amv kaudzi
X_Kamui
Sep 1 2005, 21:24
WOW!!! Es tiko noskatijos
Inuyasha - Meteor (T. M. Revolution) Un varu teikt ka taa ir patiešam laba amv, ienkarši super....
Heh no visiem Inuyashas amv ko es redzeju šiis man patika visslabaak... pat sagribeejies sakt kachaat Inuyashu un fanot par to >_<
Iztaisi vienu amv par X hihihihihiihihi........
Ja jus gribat normalus AMW tad griezieties pie NUINA esu redzejis paris un teiksu tiri normali.
QUOTE(Janus @ Sep 2 2005, 10:32)
Ja jus gribat normalus AMW tad griezieties pie NUINA esu redzejis paris un teiksu tiri normali.
Heh.... ja jus gribat super AMV tad paskataties "Naruto - Whisper of the Beast" utml., kuri tika taisīti vairākus mēnešus. Internetā tādus var atrast.
QUOTE(-Kai- @ Sep 1 2005, 21:24)
WOW!!! Es tiko noskatijos
Inuyasha - Meteor (T. M. Revolution) Un varu teikt ka taa ir patiešam laba amv, ienkarši super....
Heh no visiem Inuyashas amv ko es redzeju šiis man patika visslabaak... pat sagribeejies sakt kachaat Inuyashu un fanot par to >_<
Iztaisi vienu amv par X hihihihihiihihi........Wow!! pat kādam super patika.
Jā! Inuyashu protams vajag kačāt!
man ar reiz bija savs AMV, bet hdd formatēšanas laikā tika izdzēsts gatavais un palika 1/3 no taa, kas bija saglabāta uz cita cietā. Varbūt kāds ir novilcis no manis kādā hubā?
Spriggan - Papa Roach (not listening)
Noskatījos AMW par inuyashu, lieliski! Viens no labākajiem AMW ko esmu redzējusi
P.S. No kurienes tu novilki Inuyashu, ļoti laba kvalitāte.
QUOTE(Tigra2 @ Sep 7 2005, 21:07)
Noskatījos AMW par inuyashu, lieliski! Viens no labākajiem AMW ko esmu redzējusi.
P.S. No kurienes tu novilki Inuyashu, ļoti laba kvalitāte.
Wii, vēl kādam patika.
Man ir savs Inuyashas 1. sezonas oficiālais DVD boxset (nopirkts).
Man visi radas, ka ir expired
Tsukino
Sep 17 2005, 12:08
Exel Saga-the best!
Un Kaoru... es tevi apsveicu- TU esi
2000 otaku users par laimi vailseets.......
oh.... laikam vajadzeeja jaunu topicu taisiit....... crap.
..buu..
Ko noziimee valiseets?
Tsukino
Sep 17 2005, 13:36
Hikaru
Dec 27 2005, 13:35
Visas brīvdienas smagi strādāju, taisot masterpiece AMV.
Fruits Basket - Kyo's CurseNokačājiet, ieslēdziet tumbas uz visu skaļumu un noskatieties AMV.
UPD:
Protams, ja jums dators bremzē, tad sinhronizācija var iet galīgi šķībi.Tiem, kas
ir redzējuši Fruits Basket, ļauju minēt divas reizes: Kas ir Kyo's Curse?
pinksakura
Dec 27 2005, 13:58
QUOTE(Hikaru @ Dec 27 2005, 11:35)
Visas brīvdienas smagi strādāju, taisot masterpiece AMV.
Fruits Basket - Kyo's CurseNokačājiet, ieslēdziet tumbas uz visu skaļumu un noskatieties AMV.
Tiem, kas
ir redzējuši Fruits Basket, ļauju minēt divas reizes: Kas ir Kyo's Curse?
OMG ku labs amw...*iet nokaunēties par saviem amw* salīdzinājumā ar šo mani amw s****...
varat aplūkot vienu manu darbu....un redzēt
Naruto-Itachi amw
lastguru
Dec 27 2005, 23:51
emm... jaa... interesants, bet vietaam nesinhronizeets pietiekami atteels ar skanju manupraat. kas tevi zin, varbuut tas bij domaats kaa artistic effect, bet es uztaisiitu mazliet savaadaak, contact me with PM if you need more detailed feedback
Hikaru
Dec 29 2005, 11:41
QUOTE(pinksakura @ Dec 27 2005, 12:58)
OMG ku labs amw...*iet nokaunēties par saviem amw* salīdzinājumā ar šo mani amw s****...
Naruto-Itachi amwDarbs normāls. Tikai šeit vienkārši salikti kadri bez īpašas sinhronizācijas.
Ja grib nodarboties ar sinhronizāciju, tad ir jātrenējas, un tam ir jātērē daudz laika.
Un WMV formāts nav īpaši labs. Labāk AVI taisīt.
Vandread - Invoke (T.M Revolution) <-- shitas baigi labs, saaku domaat par attieciigaas animes skatiishanos.
Hehe... uztaisiiju vienu, bet tas ir mans pirmais... baaad!
Njeemu video no Chobits un Chester Bennington dziesmu.
Nav veel pilniibaa pabeigts, bet tik un taa Bad!!
pinksakura
Dec 29 2005, 22:57
QUOTE(Hikaru @ Dec 29 2005, 09:41)
QUOTE(pinksakura @ Dec 27 2005, 12:58)
Naruto-Itachi amwDarbs normāls. Tikai šeit vienkārši salikti kadri bez īpašas sinhronizācijas.
Ja grib nodarboties ar sinhronizāciju, tad ir jātrenējas, un tam ir jātērē daudz laika.
Un WMV formāts nav īpaši labs. Labāk AVI taisīt.
es cenšos un tas kad kadri nav sinhronizēti ir speciāli...
un par wmv zin ko var gribēt no windows moovie maker...
tagat ieguvu Adobe Premier kad iemācīšos strādāt ar to mani amw kļūs labāki...
pinksakura
Dec 30 2005, 01:45
QUOTE(Shumins @ Dec 29 2005, 21:46)
Noskatiijos un praatoju...Ar ko atskjiras tavs AMV no taa, ka ja es uz PC uzlieku Naruto & plaizju muuziku...Laikam ar neko...
Man liekas, ka buutu lieki ko vairaak komenteet...Naruto labs
Tas laikam modes kliedziens likt fonaa shitaadus muzonus...man kaut kaa nevisai...savleku vesalu tonnu ar AMV...Un shaadus, kas sastaada 70% (liidziigi tev) metu laukaa...
Un sinhronizaaciju un vaarbu atbilstiibu bildei naaktos gan paskatiit...Citaadi buus baigaas auzas...Tomeer arii tur vajag talantu...nevis vienkaarshi panjemt video un fonaa palaist skanju...
Reku te ir viens labs taads (vieniigais ar download linku)...panjem noskaties un pafunktieree...sliktaakaa gadiijumaa zodz idejas...
AMV, kas jaaredz pirms ko taisa... Nepieveers uzmaniibu izveeleetam sizjetam un muuzikai...veero efektus, tad sapratiisi...
P.S
Un pirms ievieto video, novelk kaadu versiju bez titriem...piemaani skatiitaaju, ieliekot savus...
OMG viss es eju kārties....Shuminam nepatīk mans amw...
es cenšos pilnveidot savas amw veidošanas prasmes...nju ne katrs projekts sanāk perfekts...gan jau kādreiz izveidošu amw kas patiks arī Shuminam...XD
Kagome
Mar 25 2006, 15:22
Hikaru, tavi amw ir vnk super! (ko nevar teikt par maniem...)
welll... es iemetiishu vienu savu nesen taisiito amw, luuk -
Erementar Gerad - Offspring - The Kids Aren't Alright
Sessija ir vislabākais laiks, kad rodas iedvesma taisīt AMV.
Uztaisīju jaunu AMV:
Anime: Chrno Crusade
Music: X TV OST - Sadame; X TV OST - Sadame (Piano)
Link1: yousendit.com (ierobežots download skaits/laiks)
Link2: animemusicvideos.orgEs izmantoju pirmās 12 epas AMV taisīšanai, tāpēc ceru, ka spoileru man tur nav.
P.S. iespējams, ka uz lēniem datoriem var bremzēt.
P.S.S. Visus manus AMV var novilkt
ŠEIT
eee... ātrums tas ir domāts kas? Video Data rate: 427.381 Kb/second... vai kaut kas cits...
Format: AVI
Bitrate: 3239.952/256
Codecs: DX50/MP3
Time: 3:53
Filesize: 97.6 MiB
Es dimaju Download atrums!
QUOTE(Keydan @ Jun 5 2006, 15:50)
Es dimaju Download atrums!
Tev pašam jāzina. Es jau nezinu kāds tev Internets!
Jo labāks Internets, jo labāks download.
intellect is all..
Neesi iedomaajies ka vareetu meegjinaat novilkt un paskatiities kaads download aatrums?
Hikaru
Aug 17 2006, 09:07
Mans jauns meistardarbs:
Excel Saga - It is good day to dieŠo taisīju sadarbībā ar vienu citu useru no animemusicvideos.org.
Vēl pirms tam paspēju uztaisīt vienu parastu AMV:
Final Fantasy 7 AC - Gakuten Ou Kenzan (Mai Hime OST) - šitais ir itkā trailer-veidīgs.
Tajā saitā var piereģistrēties (ja vēl nav piereģistrējies) un novilkt AMV.
Well, beidzot pēc ilgiem laikiem kko uz ātro izveidoju.... No coments, wierd amv xDD
Click! o.O Par visiem Hikaru amv kopumā - masters tu tāds xD
Es arī vienu amv uztaisīju. Mans otrais amv.
Nja, pavērtējat.
Jigoku Shoujo- let down
Sushi, tavējais rullz. O_O
Varbūt tā tikai man liekās, bet bilde ar skaņu labi iet kopā.
Dead Star
Oct 7 2006, 17:44
damn,damn,damn man joprojaam no atteela ne veests
Edit-> uz windowsa tiešām attēls gāja.Nu ko lai saka tik tiešām pavisam ne slikti
it sevišķi,ja ņem vērā,ka tas tev tikai otrais amv.
Piekritīšu Kikyou,ka dziesma ar bildi samērā labi iet kopā,vēl jo vairāk dažos atseviškos momentos vienkārši ideāli.
lilion
Oct 20 2006, 17:29
skaits video, iet kopā gan bilde gan attēls . Sagribējās pat anime skatīties
Njaa, arii es nebiju noskatiijies veel... Bet nekas, laboju to ar sekojosho recenziju.
Man, cilveekam, kas nav redzeejis to anime, video iipashas emocijas neuzdzen. Bildes staastiitais nelikaas vienots ar dziesmas staastiito nekaadaa veidaa; bija gruuti to uztvert kaa "music video", vieglaak kaa "some video with music". Par laimi video ir pietiekami interesants, un pusee kadru noskanja sakriit ar muuzikas noskanju. Taapeec nav jau nekas taads, ka veenas atkal jaagraiza.
Taimings nav idiotisks, un tas ir ljoti labi. Visi saka, ka skajna ar bildi iet labi kopaa. Ritms ir taads pats, jaa, bet manupraat, skanju dereetu pabiitiit 1 sek taalaak (pirmo sekundi bez skanjas), vareetu buut daudz labaak. Varbeetu buut pat, ka taimings paarveershas par ljoti baudaamu lietu. Tiesa, tas buutu pats labaakais visaa video.
Pie kadru nomainjaam nemaz nav domaats. Biezhi paarleecieni ir nelogjiski, strauji, un tas kaitina. Ko var gribeet citu, ja visas kadru mainjas ir momentaalas? Vispaar jau var. Var ruupeeties, lai kadru mainjaa vecaa kadra peedeejaas bildes videejaa kraasa stipri neatshkjirtos no jaunaa kadra videejaas kraasas. Taadeejaadi kontrasteejoshas paarejas vareetu iipashi izlekt nevis radiit kraasu haosu. Bet parasti cilveeki aatri iemaacaas lietot kadra iztumshinaashanu pirms jaunaa kadra paraadiishanas. Veel ir arii pluudenas paarejas. Veel ir daudz dazhaadas izvirtiibas, kas met aciis vairaak kaa negaidiita kadra paareja, un, ja ar taam aizraujas, tad nu gan video ir sviests. Tas tavaa video ir pluss - nav paarspiileets ar efektiem. Veelams uztvert gan tieshi, gan aplinkus.
Garsh posts. Man tieshaam negribas straadaat...
Ahaaa
Edg, tu man uzdzen smieklus. Man, diemžēl, nav labākas programmas par Windows Movie Maker un tas bija mans pirmais nopietnais amv. Otrkārt, man bija problēma ar tiem efektiem (tiem, lai no bildes uz bildi pārietu smuki, plūstoši, tā teikt). Kā es uzspiedu kādu no tiem efektiem, man tā programma uzkārās un nesaglabājās iesāktais.
Ok, es ienīstu savu aizbildināšanos. Tad laikam otru nelikšu.
sad_angel
Feb 4 2007, 12:04
Es labpraat redzētu vismaz InuYashas klipiņu, bet man ir tāda problēma:
This site is currently having a pledge drive to continue to do the things we do, but it takes everyone's pledge to make it work. This site has a huge monthly bill for the amount of bandwidth traffic it uses. All we ask is that you donate what you can to help us maintain the costs of the site. Even if you can donate only a few dollars, that small donation is HUGE when multiplied by the number of people that can actually donate that amount.
So, if you would like to donate (and not see this message again for a year), please click one of the "pledge" buttons below. To continue with the download, click the "proceed" button.
The goal here is to have all of the blue go away by collecting pledges and donations. The timeframe for the graphs below is constantly shifting based on now down to the minute. The "per month" indications are for the last 30 days. The "per week" indications is for the last 7 days. Please donate!!Tāpēc vai kādam ir vēl kāda ideja par to kā lai kaut ko var apskatīties?
P.S. Te ir viens mans AMV, ļoti sen taisīts... Vienkārši pēdējā laikā vairs AMV netaisu - nav laika... Tāpēc vienkārši noskatieties, ja ir vēlme:
Naruto - HeroUn vēl kas - es neesmu teikusi, ka viņš ir ideāls, vienkāši taj';a laikā man viņš patika...
tur apakshaa ir triis pogas. 2 pledge un viena citaadaaka (proceed ja nemalos, bet neatceros preciizi), to savaadaako spiezhot, var tikt taalaak.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.