Nu tad taa kaads jau noteikti zin speeli ONI tad vai kaads zin kur vareetu novilkt ONI mangu.....??????
A viņa vispār ir?
Es zinu mangu kas saucās Oni, bet tā ir par samurajiem, edo ērā.
Paskaties vai tāda vispār pastāv, un ja jā, tad kāds pilnais nosaukums.
Nu skatiishos bet speelju zurnaalos bija rakstiits ka taada buus.......
X_Kamui
Jan 14 2005, 23:33
Speli redzeju, bet par mangu neko nedzirdeju.....
Un kada žurnala tu to lasiji???
QUOTE(-Kai- @ Jan 14 2005, 23:33)
Speli redzeju, bet par mangu neko nedzirdeju.....
Un kada žurnala tu to lasiji???
Ir taads IGRO MANIJA...............
Izskataas ka manga tieshaam ir un taa arii saucas ONI........
Kyoushu
Jan 18 2005, 21:03
Njaa speeli zinu. To mans draugs dabuuja no shareazas ar nosaukumu battlefield. (es protams quickly no vinja savaacu speeli). Diemzheel neesmu veel ieinstaleejis =(
Spectre
Jan 21 2005, 20:06
ONI mmm biju novilcis ANIME pirmo seeriju bet taa rii vairaak neparadijaas next epas ...... bijujau pat piemirsis ka taadu kadreiz bijuskatijies varbuut kadam ir ????????? Mosh tas ikai taa suberu grupa izdomaaja ka nevaig viniem subot oni un viss ???
QUOTE(Spectre @ Jan 21 2005, 20:06)
ONI mmm biju novilcis ANIME pirmo seeriju bet taa rii vairaak neparadijaas next epas ...... bijujau pat piemirsis ka taadu kadreiz bijuskatijies varbuut kadam ir ????????? Mosh tas ikai taa suberu grupa izdomaaja ka nevaig viniem subot oni un viss ???
Nezinaaju ka ONI ir ari anime, tad jau manga ir noteikti
Kyoushu
Jan 24 2005, 22:53
me ar... Eu a taa anime bija sci-fi? Ja jaaa ta jau laikam buus oni.... Tikai pats waards Oni rada neweelamas atsauksmes... Turklaat speeles saakumaa tutoriaali teikts: "Move your mouse to change your orientation" lol es toch noreecos
baseboalbatboy
Jan 28 2005, 22:07
A kur to spēli var dabūt?
X_Kamui
Jan 29 2005, 15:05
Es pirms trim dienam to Molaa nopirku.....
var but ka tur ir vel.....
baseboalbatboy
Mar 8 2005, 12:48
A,kā tā spēle saucās tikai ONI???
Nu jaa taa tas arii saucas.........
Cik nu par Oni speeli esmu redzeejis un dzirdeejs...nu taa ne iipashi....nebija nekas kas mani tur saistiitu, ljoti prasti.
SanGoku, ja viss kas tev sakaams ir ....., tad luudzu vispaar nedalies ar mums shajaa noderiigajaa informaacijaa....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.