Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kimi Ga Nozomu Eien
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Sigfa
Vāks. Pilnīgs vāks. Kamēr skatījos (īpaši pēdējās sērijas) visulaiku uz sabrukšanas robežas... pēcāk iegāju vannā, sakopoju domas, apdomāju redzēto un jau kuro reizi sapratu (šoreiz kā ar balķi pa pieri) cik ļoti cilvēki atšķirās. Cik ļoti viena cilvēka grūtības un problēmas ietekmē visus viņam apkārt... Cik saapīgi brīžiem izrādās palīdzēt otram aiz labas gribas. Cilvēki uzskata, ka saprot cits citu un cenšas dot vērtīgus padomus kā dzīvot, kā risināt lietas, bet īstenībā ne vella. Neviens nevienu līdz sirds dziļumiem neizport un nekad arī neizpratīs- pat pašam sevi bieži vien grūti izprast. "Kapēc es šodien viņai pateicu, ka jūtos noguris, kamēr pats viņu ilgojos redzēt?". Tā vien atliek nobrīnīties par tiem, kas citu iegrūž ugunī un pēctam preicīgi lēkā apkārt ugunij paši sevi slavinādami "cik es prātīgs, cik es līdzcietīgs". Beidzot sapratu, cik jūtīgs es varu būt un kādēļ.

Tas tā- manas filozofiskās paardomas. Par pašu anime runājot, Man patika, un paldies, par sniegto izdevību viņu saņemt augstā kvalitātē, saku Revol.

Vizuāli skaists un audiāli baudāms gabals, kurš jāredz ikkatram kurš ir spējigs pieņemt citus tādus kādi viņi ir, jo bez šīs spējas būs visu laiku dusmās jāraustās un jāsaka "Nu kapēc viņš tā darija?! Es būtu paņēmis un pasūtījis" vai ko tml. Storylains ar paarāku orģinalitāti neiceļas, bet sit cauri visus dona huana mēģinājumus iekarot skaistās un bagatās Mirellas sirdi kādā meksikāņu seriālā un parāda tev kāds tu varētu būt ja ne tā un ja ne šitā. Šo to inovatīvu arī ieraudzīju, bet to jūs paši noteikti pamanijāt/pamanīsiet wink.gif

Kopvērtējums: 9 Labākā sirdi plosoša romance- drama kādu esmu redzējis. Kampai & Banzai!

image
zenofex
Manupraat arii ljoti laba, un tiesha anime, kas biski paplosa sirdi. Un - paradoksaalaakais ka taa veidota no H-Games.

Briidii, kad dzeks (neaceros vaardus, tas bija apm pirms gada kad skatijos) slimniicaa veeleejaaas stiept savu miilu prom no taas, nespeeju novaldiit dazhas asaras.

Vispaar, Sigfa, respect par nezheeliigi preciizo animes buutiibas atstaastu!
Rob_X
Es vinu no pasha nelaimes gadijuma momenta raudinaaju liidz beigaam sad.gif sad.gif sad.gif
Manuprat, visaizkustinoshaka anime no shii zhanra. sad.gif
Ja kadam liekas ka ne un ir ko piedavat - tik uz priekshu, ar prieku paskumdinaashu vai iepriecinaahsu sirdi. sad.gif smile.gif sad.gif
kaarleens
man ar ļoti patikās (salīdzinajums ar meksikāņu seriāliem galīgi nevietā)
šausmīgi patikās fināls rolleyes.gif
vispā nespoilošu 13 sērijas domāju jebkurš kam patīk jap animācija var noskatīties
Sigfa
kaadaa zinjaa- nevietaa?
skabais
vai samo var dabut caur torrentiem?

butu pateicigs, ja kads "piespraustu" torrenta failu
Revol
QUOTE(skabais @ Jan 17 2005, 23:36)
vai samo var dabut caur torrentiem?

butu pateicigs, ja kads "piespraustu" torrenta failu
*

Ja tev ir mDSL tad vari izmantot torrentu kas ir shajaa topickaa, ja nee tad var no KAA torrent lapas
skabais
esmu parliecinats, ka romances zanra cienitajiem ta tik tiesam ir "debessmanna" wink.gif

teiksu ka ir - lai ari neesmu si zanra cienitajas - noskatijos samo viena piesediena - lidz 5 no rita biggrin.gif

filmina tik tiesam atspogulojas "reala dzive" - gan romantiskas gan visparcilvecigas attiecibas un pardzivojumi, kas skatoties spej aizskart personiski, un rosina uz pasrefleksiju un pardomam par attiecibu etiku.

ka negativo minesu manai mentalitatei nepienemamos romanceas zanra neizbegamas salkanibas, visus parspiletos "ahhh" un "vaiiii" utml

vel mani kaitina, laikam jau, japaniem raksturigais, ari saja anime atspogulotais, viriesu sieviesu attiecibu modelis. neskatoties kads lupata (izvelaties jebkuru nicinosu viriesu apzimejumu) ir atainotais virietis - sievietes vienmer to dievina, aprupe, mil un sapno par vinu, pacies nieiejutibu un bez maz vai kalpo

turklat es nevaru saprast par ko but vairak dusmigam - par to ka viriesi tiek atteloti ka cirvja kati, vai sievietes ka kalpones
AlexMak
Es piebiedrojos visam augstak teiktajam, gan par sirds plososham episodem, gan par virieshiem lupatam. Un mani patiesham interesetu dzirdet meitenes viedokli, gan par sho anime, gan par virieshu un sievieshu personazhu teloshanu anime.
No manas pieredzes anime es varu teikt, ka vistrakak sievietes kalpones tels ir radits Ai Yori Aoshi. Galvena varone savu miljako redzeja vienu reizi bernibaa un pec tam dzivoja domajot tikai par vinju.
Par virieti lupatu... Apskaties Golden Boy, manuprat , tas ir patikams iznjemums.
Ljoti daudzos serialos tiek telota (nosaciti) ideala milestiba, kur galvenie varonji iemilas vienreiz uz visu muzhu, un, izejot cauri visadiem parbaudijumiem, paliek kopa. Ar to ari atshkjiras Kimi Ga Nozomu Eien, ka beigu beigas galvenais v. paliek ar citu meiteni.
Un beigas gribetu pateikt par vel kadu sci-fi dramu, kas uz mani atstaja pagaidam specigaku iespaidu, Saikano. Shis anime jau figureja shaja foruma, tapec detaljas neiedzilinashos, tie, kas redzeja, saprot.
NOLF
Pievienojos uzskatam, it īpaši par Ai Yori Aoshi. Teju vai katru reizi, kad nākas redzēt mājās sagatavotus cepumus/bento vai tēlu kalpones uniformā. Vai kaut vai Chobits.

Šis raksts gan ir rakstīts no amerikāņu viedokļa un attiecas uz shoujo mangām, par kurām galīgi nemāku neko spriest (un ceru, ka arī nemācēšu), bet iesaku palasīt un tad izvērtēt sajūsmu par Chii, Shinobi, Tohru un citām 'varonēm'.

http://www.sleepisfortheweak.org/articles/shoujodangers.html
AlexMak
Tohru? Tu doma Tohru no Fruits Basket? Tieshi shi meitene man galigi neasociejas ar to rakstu. Tohru ir specigas sievietes tels, neskatoties uz savam grutibam, vinja atrada spekus palidzet saviem draugiem. Un vispar saruna par varonem - kalponem nav tik viennozimiga, jo uz katru Chi atradisies sava Gokusen.
NOLF
@AlexMak - viņu arī domāju, taču pieminēju ātrumā. FB skatījos stipri sen, tāpēc var būt, ka kļūdījos, iebāžot viņu vienā maisā ar pārējām.

Tāpat, no tā mans viedoklis *īpaši* nemainīsies tongue.gif
Westy
Labi, ka Sigfa iepostoja par sho romance animi. Patika, noskatijos liidz beigaam. Jaa dazi kadri tieshaam ir mokoshi un sirdi plososhi skatiitaajiem, bet kopskataa tiiri normaala. Beigas arii bija labas. Varu (laikam) droshi teikt, ka shii bija labaakaa romance anime kaadu esmu redzeejis. smile.gif
misty_moonlight
Mans ftp izdzeesis sho seriaalu pirms paguvu novilkt peedeejo seeriju... sad.gif Veel joprojaam nevaru nekur atrast ar cieshanu aatrumu! Varbuut kaads var paliidzeet? unsure.gif
Wiper
QUOTE(misty_moonlight @ Mar 29 2005, 23:15)
Mans ftp izdzeesis sho seriaalu pirms paguvu novilkt peedeejo seeriju...  sad.gif  Veel joprojaam nevaru nekur atrast ar cieshanu aatrumu!  Varbuut kaads var paliidzeet?  unsure.gif
*

Es varu vakaraa ieksh DC++ noshareet, ja ir veelme.
Jaatziist ka pasham shis seriaals ne visai patika. Paaraak atgaadinaaja meksikaanju seriaalu. Mani neaizkustina varonju paardziivojumi, ja pashi varonji nav man simpaatiski...

Cita lieta ir nesen iznaakushais seriaals Air - luuk shis gan man patika.
jurc
Huh.. noskatījos ar pirmo piegājienu kas nemaz nebija manos plānos. Pagaidām šī ir vislabākā drāma kādu vien ir nācies redzēt. Asaras bira gandrīzvai katrā sērijā. Lai nu kā, bet beidzās pavisam savādāk nekā likās visas animes laikā, bet žēl tomēr ka tā beidzās...
Sižets - hmm.. bez spoilerien kautkā nesanāk uzrakstīt, jo starp pirmajām 2 un nākamjām sērijām paiet diezgan ilgs laika sprīdis, bet katrā ziņā sižets ir tiešām lielisks.
Animācija - animācija vienkārši izcila un skaista, man jau ļoti patika kā tas viss bija uzzīmēts.
Mūzika - kā jau īstās drāmās pieņemts - aizskustinošos brīžos skan klavieres, kas patiešām aizkustina un noved līdz asarām. Pēdējai epai endigs ir ļoti labs.
Tēli - vairāk ir likts uz galvenajiem varoņiem (3), par pārējiem tika pastāstīts daudz mazāk, bet nu tas tā arī ir jābūt.

Droši dodu 10/10 jo īpaši neredzu ne iemeslus ne lietas kam piekasīties. Patiešām skaista, aizskustinoša drāma/romance.
bubu
KAA ir DVDrips jau iznācis - http://kaa.animeconnection.net/torrentpage/
Spectre
Pēdējā laikā esu smagi kritis uz School/romance/drama

Piekrītu Jurčika vētējumam 10/10 Noskatijos vienā rāvienā ... neticēsiet, bet vēl šodien nevaaru nekādi realitātē atgriesties, iekšās viss uz rinķi iet, ... pat tāda sajūta - itkā slikti ap dūšu būtu.

Words are meaningless ... noskataties kas vēl nav redzējuši ... labāk vēlāk nekā nekad.

Prievienoju šo te gabalu pie MAST SII

Mungo
Šī anime mani gan saraudināja, gan kaitināja. Tā kā negatīvo emociju vairāk, nekā pozitīvo, pie mīļākajām nepieskaitu (būtu tikai raudinājusi - būtu ok).
Kā te iepriekš norādīja - galvenais varonis galīgi bez mugurkaula, pilnīgi peldēja pa straumei. Galvenā mācība - nevar izpatikt visiem, pat ja galīgi neņem vērā savas vēlmes. Puisis bija sapinies savās jūtās un galīgi samudžināja arī pārējo dzīves.
Bet par mūža mīlestību - seriālā tieši tā arī notika.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Viņš taču palika ar meitenei, kuru mīlēja no paša sākuma, bet nespēja atzīties jūtās. Tikai viņai izpatīkot viņš sāka satikties ar viņas draudzeni.

Tādā gadījumā arī šis ir spoileris. Citēju AlexMak:
"Ljoti daudzos serialos tiek telota (nosaciti) ideala milestiba, kur galvenie varonji iemilas vienreiz uz visu muzhu, un, izejot cauri visadiem parbaudijumiem, paliek kopa. Ar to ari atshkjiras Kimi Ga Nozomu Eien, ka beigu beigas galvenais v. paliek ar citu meiteni."
harpy
Manai gaumei shitaa lieta ir par saldu un vinja ir iisas formas ziepju operas atveidojums anime formaa.Par dadz visa kaa...miilestiiba, pienaakums, negadiijums, zaudeeta atminja, koma, cita miilestiiba, punjkjini puikas, nejeedziiga mazaa maasa, bimbaashana etc etc etc...nju vienk paaraak saldi manai gaumei. Manc saka, ka shii anime ir paarveerteeta....
Bet katraa zinjaa smuki saziimeets un noteikti doma ar bija laba, bet lai to visu uztaisiitu smuiki un taataalaak vajag bikinjaas vairaak seeriju lai labaka paraadiitu to nabaga cilveecinju smadzenju darbiibu lai pilniibaa sakristu a ziepju operaam...
Spectre
Protams cik cilvēku tik gaumju tongue.gif

S razu na ras arī ziepju opera spēj aizkustināt riktīgi. + Šeit nevienu nesauc Hulio Iglesias laugh.gif tas jau dod pointus bonusā animei.

Bet nu gribētu pievērst uzmanību anidb Info vērtējumam 2,5k cilvēcinu novērtēja un rezultāts sanāca 8,5 (imho neslikts vērtējums "ziepju operai")
Winry
Nu šitam seriālam es 10/10 dodu biggrin.gif ......jo tā bija anime, kas ir manā gaumē(romantica + drama)...vienā rāvienā noskatījos visas 14 epas..mūzika ar bija laba...un animācija bija nu vnk ideāla....tāds raudam gabals ar atbilstošu mūziku...bija vētrs skatīties, patiešām! smile.gif
Hikaru
Pirms 2 gadiem jau gribēju šito noskatīties, bet nekā nebija laika. Nu ta beidzot noskatījos. Bija tieši tā, ko es domāju/zināju un sagaidīju - tā ir labākā drāma. Ne pa velti Animenfo topā šī anime atrodas 1. vietā.
Tikai sapratu, ka mani plika drāma tik stipri nepiesaista. Nekādu citu žanru klāt šajā animē gandrīz nebija. Tāpēc 10 nedošu, bet došu 9/10.
Arfija
Ziniet...Es tomeer esmu laimiiga ka saaku intereseeties par animi un atgriezos pat ar visu spiitiibu...Dažreiz ar animi un taas iespeejaam var izteikt daudz vairaak nekaa vien ar vaardiem vai iisto dziivi....Shis seriaals ir vienkaarshi briinishkjiigs....Noskatiijos pirmo seeriju un noteikti skatiishos paareejaas.....

PALDIES ANIME KA TU PASTAAVI!
bladez
Mjā........
Nu kā jau teica, cik cilvēku, tik viedokļu. Kautgan man pašam ĻOOOTI patīk love-Romance/Drama/School Šitam es labākajā gadījumā dodu vērtējumu 3.5/10

Likās pārāk ziepj-operas cienīgs sižets.
Puisis iemīlējies meitenē, meitene nonāk komā, puisis iemīlas citā meitenē, un saiet kopā.

Pārāk jau izbijis sižets un VISAS sērijas tālāk par 3 nežēlīgi velkas. Tālāk par 8 epizodi tā arī neizvilku. Un tā jau centos piespiest sevi noskatīties tās 6 epas sad.gif .

Un ticiet man, Love-romance ir mans mīļākais žanrs. (un nē es nēesmu bessirža cilvēks dry.gif ).
Hinata
njaa pileniig piekriitu bladez. man shii anime vispaar nearko nelikaas iipasha un ljoti atgaadinaaja ziepju operu! tjipa tipiskais sizetinjsh ka zaudee atminju tikai sajaa gadiijumaa aizmieg uz triis gadiem biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nee nu kad nav ko dariit tad jau var skatiities... tongue.gif
Sigfa
neesiet stulbi, nekaadu atminju vinja nezaude. Un ja tu 24 seeriju garu seriaalu nevari noskatiities liidz galam... Jaasaka godiigi, beigas bij pashas labaakaas.

Kas sho gabalu krasi atshkir no ziepiju operas ir character un storyline developments (Kas ziepju operaas ir tikai virtuaals)
Winry
Nu es ar tur nesaskatīju nekādu dižo ziepeni, jo ziepenees ir tikai miilu, pametu, miilu, ieniistu un atkal miilu(šoreiz uz visu mūžu), bet par gaumi nestrīdās...Seriāls bija vnk ideāls(kā jau iepriekš minēju)...
Hinata
24 seerijas?? man liekas ka tur ir 14~ un par to atminjas zaudeeshanu nu tas bija kaa saliidzinaajums jo cik zinu ziepenees taa parasti notiek biggrin.gif vnk man likaas nedaudz paarspiileeti ka gul 3 gadus.
un man liex ka ja nevar noskatiities liidz galam tad anime vnk nepatiik. tu tacu nespiediisi sevi skatiities ko taadu kas tev nepatiik tongue.gif
Niks
Ir bijuši gadījumi, ka cilvēks noguļ komā ~ 20 gadiem.
P.S. Lai nav offtopiks - Kimi Ga Nozomu Eien noskatījos pirms vairākiem mēnešiem, tādēļ īpaši labi vairs neatceros, tomēr varu teikt, ka tā ir viena no labākajām animēm, kādu man gadījies redzēt, laba grafika, lielisks sižets - 10/10.
bladez
QUOTE(Winry @ May 6 2006, 08:42)
Bet tas ,ka nevar noskatīties līdz galam, liecina par nepacietību un neiedziļināšanos!
*

Nu nē..... Vienkārši šī Anime man nepatika. 90% šajā animē sastāv no plikas stāvēšanas un mulšanas. Un tad vēl tā komā guļošā māsa nikna u.t.t.
Likās pārāk, nu nezinu kā pateikt. Varbūt samāksloti??? Es esmu redzējis daudz labākas love-romance.

Tākā es tāpat neskatīšos, nospoilojiet beigas. Kādas viņas bija, laimīgais, vai kāds nomira beigās???
Sigfa
Vienam laimiigas citam nee, bet spolot nespoiloshu tongue.gif

Un nosauc luudzu kaadas labaakas love-romance tu esi redzeejis? man kautkaa peedeejaa laikaa iztruukst shii zhanra.
Hikaru
QUOTE(bladez @ May 8 2006, 07:55)
Nu nē..... Vienkārši šī Anime man nepatika. 90% šajā animē sastāv no plikas stāvēšanas un mulšanas.
*

Tev šī anime nepatika, jo Love-Romance šeit ir maz - tikai pirmajās 2 un pēdējās 1 vai 2 sērijās. Pārējais ir Drama. Un tākā plika Drama tev nepatika, tāpēc arī anime nepatika.
bladez
QUOTE(Hikaru @ May 8 2006, 16:05)
Tev šī anime nepatika, jo Love-Romance šeit ir maz - tikai pirmajās 2 un pēdējās 1 vai 2 sērijās. Pārējais ir Drama. Un tākā plika Drama tev nepatika, tāpēc arī anime nepatika.
*

Nuuu, iespējams.

...

Mjā...... Tikko paskatījos lielo animi listi, un pārāk daudz drāmu nēesu redzējis. Kā jau sen teicu, Drama naw mans mīļākais žanrs. Mīļākais man ir Love/Romance wub.gif Nau jau tā, ka Drāma pilnīgi nepatīk, bet patīk tikai savienojumus ar Action; Horror; Sci-Fi; Magic vai Comedy.
Lust
Noskatijos. Labs anime , bet sirdi plososhas emocijas nebiju saticis.

Es veerteeju 6/10
Keydan
Не смотрел.... Наверное прибтся скачать...
harpy
QUOTE(Spectre @ Feb 21 2006, 10:36)
Protams cik cilvēku tik gaumju tongue.gif

S razu na ras arī ziepju opera spēj aizkustināt riktīgi. + Šeit nevienu nesauc Hulio Iglesias laugh.gif tas jau dod pointus bonusā animei.

Bet nu gribētu pievērst uzmanību anidb Info vērtējumam 2,5k cilvēcinu novērtēja un rezultāts sanāca  8,5 (imho neslikts vērtējums "ziepju operai")
*

nju vieniigais kas pietruuka, lai buut kaartiiga ziepju opera bija kaada pazaudeeta beerna atrashana....
kaa jau pats teici, gaumes ir dazhaadas, un liela dalja pasaules skataas ziepju operas un tiek liidz sirdij aizkustinaatas, a to es a skaidroju to veerteejumu...
Devillly
Ja godīgi, tad man tik tiešām ļoti patikās..! Vienkārši sirdi plosoša anime... rolleyes.gif
Arfija
baac,baac,baac........Sorry par spamu....

Tik aizkustinosha seerija kaa 2otraa shajaa seriaalaa man vava redzeetaa....Tikai iisti nesapratu kas tur taalaak notika....vai var plzz kaads paskaidrot kas ar to meichinju kuru notrieca auto notika to triis gadu laikaaa....
Niks
Viņa bija komā.
Mungo
hmm... drīzāk jau sirdi plosoša melodrāma nevis drāma
Arfija
Jaa......ehh..Tik skaistu sirreaalu veel nebiju redzeejusi...e snekad vee nebiju domaajusi ka aizraushos ar kaadu seriaalu..
Kadaresiz sev teicu- Seriaals???NU nee...Tas nebuutu manaa gaumee....
Sigfa
WTF? kaadaa jeegaa cilveeki ir saakushi spoiler tagus izmantot, lai sleeptu komentaarus? ffs...
Rika
Noskatījos...it kā jau patika,bet pēc tam visādas domas...Vienīgais,ko es secināju bija-vajadzēja viņam no viņām abām izšķirties,nebūtu nekādu lielo problēmu,pamocītos,nu un labi,pēc tam aizmirstu...
Vienīgais,kas man patika visvairāk bija tas kā bija uzzīmēts un tas,ka pēc katras noskatītās sērijas vajadzēja ilgi un dikti pārdomāt visu.Savā ziņā tur var saskatīt problēmas,kuras mēdz būt arī dzīvē.Lūk kāpēc man patika.

Hinata
njaa man tas dzex vispaar likaas kkaads nespeejiigais. paaraak viegli padevaas gruutiibaam~
Rika
QUOTE(Hinata @ Jun 2 2006, 19:59)
njaa man tas dzex vispaar likaas kkaads nespeejiigais. paaraak viegli padevaas gruutiibaam~
*

Tev taisnība,viņš bija pārāk nespējīgs...
Mimi
Šī anime ir diezgan laba ar savu dzīves reālo pelēkumu, un itkā viss ir labi, jo TAISNĪGI, bet man nepatika... Anime rādīja cilvēku nogurdiošo bezspēkumu cīnīties ar dzīves grūtībām, taču, ja atver acis atklātajai pasaulei, jāatzīst, ka tā laikam rīkotos daudzi cilvēki.
Nedomāju, ka puiši 3 vai 4 gadus mīlētu nekustīgo lelli.
Mani nogurdināja cilvēku rīcības, nogalinot cerību, pirms tā paspēj atvērt acis.
Iespējams, esmu stipri par jaunu šāda veida animēm. Un iespējams, pārāk sentimentāla.
Man patika realistiskums, bet viss beidzās tik pelēki, tik... nepatīkami. Bet tāda nu ir skarbā dzīve, cilvēks nekad neizvēlas grūtāko ceļu, viņš izvēlas īsāko, vieglāko, pat nedomādams par to, ka ir garāks un grūtāks. Viņu nemaz neinteresē tas, ka aiz tā garākā var paslēpties kaut kas labāks.
Vui, es riktīgi novirzījos no tēmas, sākot filozofisko dzeju...
Tātad, manas domas - anime skaista tikai pirmajās epizodēs, uz beigām tā paliek skumjāka un skumjāka. No sapņiem uz reālo dzīvi. Paskatieties, diezgan forša, bete tomēr tiem, kuri auga Air un Kanon auzkustinājuma iespaidā, šis varētu nepatikt... ^~
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.