Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kurām mistiskajām radībām jūs ticat?
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2
Tuning-man
??????????????????????????????
Sigfa
rozaa zilonjiem- image
Hikaru
Kaut kā maz ticams, lai tādā milzīgā kosmosa plašumā būtu apdzīvota tikai viena planēta - Zeme. smile.gif
Taka
Bubuļiem, Milzu Lempjiem un Pēkām
edg
Un ja es ticu gan vilkachiem, gan vampiiram, man jaaizveelas, kas miiljaaks?
Sigfa
sirdij tuvaakais laugh.gif
Kikumi
Es ticu vampīriem. Ne jau tiem, kas sūc asinis, bet enerģētiskajiem, kas nosūc enerģiju no cilvēkiem. Believe me, tādi eksistē!
Sigfa
Nu ja, rozaa zilonji arii eksistee!
Kikumi
Ak, vai! Sigfa atkal par mani smejas! ph34r.gif
Taka
QUOTE(Kikumi @ Jan 11 2005, 17:59)
Es ticu vampīriem. Ne jau tiem, kas sūc asinis, bet enerģētiskajiem, kas nosūc enerģiju no cilvēkiem. Believe me, tādi eksistē!
*

Kolins Vilsons, "Apziņas Parazīti"
Kolins Vilsons, "Zirnekļu Pasaule 1. daļa"
Kolins Vilsons, "Zirnekļu Pasaule 2. daļa"
Kolins Vilsons, "Zirnekļu Pasaule 3. daļa"

iesaku
Yanka_ronin
Ticu Sniega cilvēkam Jetijam, kā nu kur viņu sauc, jo tāds patiešām pastāv!

Tiesa, viņš pastāv tikai kā spēļu varonis šajā saitā:

http://www.yetisports.org

Kaut arī ne īstajā dzīvē, tomēr pastāv! wink.gif
Kikumi
QUOTE(Taka @ Jan 11 2005, 19:12)
*

iesaku
*

Paldies! Iešu izrakņāt vietējo grāmatnīcu! biggrin.gif
Dzonis
ir lasiits Kolins Vilsons, "Apziņas Parazīti".ir taa veerts..un pie topoca..neticu nekam no ieprieksh mineetaa, lai gan ja buutu iespeeja,izveeleetos citplaneetieshus,muusu taalos braaljus
Kikyou
Zeķu gariņam, kas zog zeķes no veļasmašīnas ph34r.gif
Taka
QUOTE(Kikumi @ Jan 11 2005, 18:18)
QUOTE(Taka @ Jan 11 2005, 19:12)
*

iesaku
*

Paldies! Iešu izrakņāt vietējo grāmatnīcu! biggrin.gif
*

Piedod, "Zirnekļu Pasaule" ir pieejama tikai krievu un angļu val.
"Apziņas Parazīti" gan ir latviski. 88. gada izlaidums, ja nemaldos.
Kikumi
A, nekas! Vienalga iešu rakņāties! biggrin.gif
Dzonis
QUOTE(Kikyou @ Jan 11 2005, 18:29)
Zeķu gariņam, kas zog zeķes no veļasmašīnas
*

biggrin.gif shitais laps...viena no mistiskaakajaam buutneem, kuru darbiibu ir pieredzejis praktiski ikviens, bet aculiecinieku taa eksistencei nav..
Yume
Nunu, kur nu tik sīkumaini, un tie elfiņi/gariņi/bumbulīši kas graužas katru nakti tumšos kaktos, un nedod maziem pokmoniem gulēt? Vai lielais un ļaunais "boogeman" izsakoties ar amerikānismu, kas zog nepaklausīgos bērnus?
Bet zeķu zaglīsi ir aktuāli, jā, man arī laiku pa laikam tādas lietas notiek. Nez kam viņeim tik daudz zeķu?
X_Kamui
ph34r.gif Spokiem un citplanetiešiem ph34r.gif
arteck
Jāuzēd kādreiz sēne, tad zināšu kam ticu.
edg
QUOTE(Kikyou @ Jan 11 2005, 18:29)
Zeķu gariņam, kas zog zeķes no veļasmašīnas ph34r.gif
*

Un visiem maajas garinjiem, kam ir tieksme nosleept un apeest svariigas lietas...
Vai arii tas ir poltergeists, kas paarvieto lietas.

Btw, zinaajaat, ka speeljmantinjas dziivo cilveecisku dziivi, kameer mees guljam? Vinjas staigaa apkaart pa maaju un runaa un visaadi izdaraas. Bet kad mees pamostamies, vinjas aizskrien atpakalj vietaa.

Tas liek aizdomaaties par fizozofisko probleemu: "Vai koks pastaav, kameer neviens uz to neskataas."

Bet nost ar offtopic!
edg
QUOTE(arteck @ Jan 11 2005, 19:17)
*

Peec tam tevi lietuveens mociis, gribeesi, ka nebuutu eedis!
Dzonis
QUOTE(edg @ Jan 11 2005, 19:25)
Btw, zinaajaat, ka speeljmantinjas dziivo cilveecisku dziivi, kameer mees guljam? Vinjas staigaa apkaart pa maaju un runaa un visaadi izdaraas. Bet kad mees pamostamies, vinjas aizskrien atpakalj vietaa.
*

baah...atkaadinaaji man par filmu "Puppet Master", kas agraa beerniibaa radiija psiholodjisku traumu, ar kuru tiku(..tiku?) gaalaa tikai peec paaris gadiem...traki..dazjas filmas siichus tomeer ietekmee...
[edited]ja godiigi taa tagad padomaa, tad tas bija jautrs laiks..patiikami atcereeties
-nDigo-
a par ko man balsot ja ticu visos šajā topikā nosauktos mītos? laugh.gif
un kapēc neviens nepiemin labās fejas, kuras daavina skaistas kleitas pa labi un pa kreisi. huh.gif
X_Kamui
QUOTE(edg @ Jan 11 2005, 19:25)

*

ph34r.gif Es tiši ta kad biju maziņš domaju.... biggrin.gif
edg
QUOTE(Dzonis @ Jan 11 2005, 19:29)
baah...atkaadinaaji man par filmu "Puppet Master", kas agraa beerniibaa radiija psiholodjisku traumu, ar kuru tiku(..tiku?) gaalaa tikai peec paaris gadiem...traki..dazjas filmas siichus tomeer ietekmee...
[edited]ja godiigi taa tagad padomaa, tad tas bija jautrs laiks..patiikami atcereeties
*

Tu neesi vieniigais. Man, piemeeram, trauma ir taadaa veidaa, ka mani braalji redzeeja to filmu un visu laiku staastiija, cik shausmiiga, bet es neredzeeju, un veel arvien neesmu redzeejis!

Chau, es eju DC++ mekleet.
arteck
QUOTE(edg @ Jan 11 2005, 19:26)
Peec tam tevi lietuveens mociis, gribeesi, ka nebuutu eedis!
*

Lūk, tad zināšu, ka esmu patiess pagāns. Jāēd tik nost.
Taka
Hehe, mani savulaik, spēlējot XCom visu laiku mocīja doma - KAS un KĀDIEM nolūkiem visu laiku gatavi maksāt 10000$ par katru alieņa līķi wacko.gif
Dzonis
biggrin.gif tas ir taapat kaa speeleejot CS domaat vai tikko nogalinaatajam teroristam/preterorisma vieniibas chubaram maajas palika djimene ar sievu un iespeejams pat beerniem
-nDigo-
ooo... CS, taatad es neesu vieniigais no 6ii foruma kas to speelee smile.gif
CS - taa ir visreaalaakaa speele smadzenju skalo6anai, jo peec CS speelee6anas es nevaru sakariigi padomaat laugh.gif
SheWr
A juus ticat Sunjpurniem un Veljiem...?
Sigfa
tu laikam domaa sumpurnjus. Un velji ir tie pashi spoki/gari.
Yume
QUOTE(arteck @ Jan 11 2005, 19:17)
*

*Yume ļo-oti plati smīn*
Es vienā LARPā mēģināju visiem pēc kārtas iebarot sēnes, un nu sagadījuma pēc tās bija mušmeres. Un zini pie kā mēs nonācām?
Ka cilvēkiem tās ēs tenavadzēt, jo nez ko viņie ieraudzīs ( pastāvēja leģenga ka orki ēd mušmeres pirms sūras cīņas, un tiem visu laiku pēc tam priekšā rēgojās 8 elfi, un elfiem tieši otrādi - 8 orki, bet cilvēkam šāda pilnīgi pratsatījuma neatradāš, tāpēc nav ieteicams tongue.gif )
Bet sēnes ir labi, tu apēd n tad uzraksti kas pie tevīm ciemos atnāca? Man ļoti interesanti, varbū kādreiz uzraktīšu zinātnisko darbu - Ticība ko radīja sēne.
aya-angel
Mēs ar Sigfu ticam rozā ziloņiem un taisam klubiņu par attiecīgo tematu!!!! Visi laipni aicināti pievienoties!! Kopā mēs atklāsim neatklāto un izpētīsim neizpētīto!! laugh.gif laugh.gif
Yume
Un neaizmirstiet ēst sēnes, lai man ir tēma zinātniskajam darbam. Ta kā mans jau zin visu par ziloņiem ( LARP'as attīta daudzpusīgi, tagad es zinu ka viņi dzīvo ligzdās, lido, un pārojās pilsētās, par krāsu diemžēl nezinu, jo viņi ir neredzami ), tad mans jums nepievienosies, bet morāli būšu un atbalstīšu.
aya-angel
Tici man tu daudz zaudēsi,ja mums nepiebiedrosies!!! laugh.gif
Hideki
Es ticu saprātīgiem kaķiem. smile.gif Sēž uz sistēmbloka vai monitora un skatās ko es daru. Uz brīdi izeju ārā no istabas, ienāku - atvērts notepad un tur rakstīts:
ki+kiiju8++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++-p-'][[[[[[[[[[[[6+
blink.gif
Laikam mēs abi esam pārāk daudz skatijušies anime. smile.gif
darknight
QUOTE(Yanka_ronin @ Jan 11 2005, 19:16)

*

Interesanti, kā Tu to zini? Neesmu kriptozoologs, bet kopš pagājušajā gadā Indonēzijā tika atklāta jauna hominīdu suga (Homo floresiensis jeb t.s. "hobits" smile.gif) mums vajadzētu būt atvērtākiem pret dažādām šāda veida iespējām. Pavisam nesen tika uzskatīts, ka celokanti ir izmiruši kopā ar dinozauriem. Tāpat arī lielākos pagaidām zināmos primātus - kalnu gorillas - rietumu zinātnieki sīkāk dokumentēja tikai 1960-tajos gados (atklāja šo sugu vācietis Roberts fon Beringe 1902. gada oktobrī). Līdz tam ļaudis mēļoja par milzīgu noslēpumainu cilvēkveidīgu radību, kas mīt dziļi Āfrikas džungļos un uzbrūk cilvēkiem. Šie nostāsti kalpoja par iedvesmu tādām popkultūras pērlēm kā, piemēram, oriģinālā filma "King-Kong" (1933) laugh.gif Ir zināmas vairākas par izmirušām uzskatītas primātu sugas (identificētas pēc fosilijām), kuru pazīmes atbilst "sniega cilvēka" aprakstam (Gigantopithecus blacki un Gigantopithecus bilaspurensis). Tie paši metru garie "hobiti" Indonēzijā dzīvojuši tik vien kā 18,000-12,000 vai pat mazāk gadus atpakaļ. Kas kaitēja nedzīvot Gigantopitēkiem dziļajāi mežiņā?

Par citplanētiešiem. Manā izpratnē fakts, ka Visums ir apdzīvots (mēs), pats par sevi ir ārkārtīgi nozīmīgs. Pēc manām domām, uzskats, ka mēs Visumā esam vienīgie (antropais princips utt.), savā ziņā ir visai reliģisks koncepts, taču arī par pretējo mēs pagaidām varam runāt tikai kategorijās ticu/neticu. Diemžēl varbūtība, ka mēs savas dzīves laikā piedzīvosim kontaktu ar ārpuszemes saprātīgām būtnēm (cita runa ir par mikroskopiskām dzīvības formām mūsu pašu saules sistēmā), ir minimāla. SETI projekts ir faktiski bezcerīgs, lidojošie šķīvīši te nelidinās (viedokļa maiņu apsvēršu tajā pašā brīdī, kad redzēšu ko tamlīdzīgu pats ar savām acīm, un esmu redzējis visai daudz, Hesdālenes fenomenu ieskaitot), un arī visas "wormhoulu" un izliektās telpas teorijas ir visai nepraktiskas tongue.gif Pat ja pēc nenoteikta laika cilvēks izpīpētu, kā tās izmantot praksē (būsim kritiski - mēs vēl neesam atkoduši pat to, kā izmantot H - He kodoltermiskās reakcijas enerģijas ražošanā), uz kuru no godzillijona zvaigžņu sistēmu kurā no godzillijona galaktikām Tu dotos? Protams, cilvēki tic, ka citplanētieši ir tie, kas visu izdarīs mūsu vietā - attīstīsies, atradīs, atlidos, izglābs un pamācīs. Yeah, right! Bet kas zina... Seriāla "The X-Files" otrās sērijas beigās FIB aģenta Maldera slepenais informātors ar segvārdu Deep Throat uz jautājumu "They are here, aren't they?" atbildēja: "Mr. Mulder, they've been here for a long long time..." biggrin.gif

Jautājumā par spokiem un dzīvi pēc nāves gan esmu daudz skeptiskāk noskaņots. Šajā operā vissaistošākais man šķiet EVP (Electronic Voice Phenomenon jeb t.s. Raudives balsis), ar ko tuvākajos mēnešos plānoju nedaudz paeksperimentēt. wink.gif

Vilkačus un vampīrus atstāšu gotiskās subkultūras piekritējiem tongue.gif
MareX
*

sad.gif
QUOTE(Kikumi @ Jan 11 2005, 18:06)
Ak, vai! Sigfa atkal par mani smejas! ph34r.gif
*

blink.gif
Toties es nesmejos... es pat paziistu vienu taadu... bet vinja vampiirisms neizpauzhaas uz cilveekiem... bet gan uz manu PC... mans PC spraagjij nost un veido taadus briinumus kaa nekad... vinjam (respektiivi paziistamajam vampiiram) nav pat nekas jaadara... ar vinja klaatbuutni vien pietiek! Taadeelj es ticu ka katram cilveekam piemiit kaada veida aura jeb energjija (sauciet to ka gribiet)... taadeelj uzskatu ka katram vinja izpauzhas savaadaak (arii kaa vampiirisms)...

QUOTE(_Indigo_ @ Jan 11 2005, 19:34)
a par ko man balsot ja ticu visos šajā topikā nosauktos mītos? laugh.gif
un kapēc neviens nepiemin labās fejas, kuras daavina skaistas kleitas pa labi un pa kreisi. huh.gif
*

blink.gif
Toties tu piemirsi piemineet... kur labaas tur arii ljaunaas (fejas)... Darkness Falls (A vengeful spirit has taken the form of the Tooth Fairy to exact vengeance on the town that lynched her 150 years earlier. Her only opposition is the only child, now grown up, who has survived her before.)... veel tikai biku labaakai atmosfeerai True Story Rumor (about Darkness Falls).
Yanka_ronin
QUOTE(darknight @ Jan 12 2005, 03:46)
QUOTE(Yanka_ronin @ Jan 11 2005, 19:16)

*

Interesanti, kā Tu to zini? Neesmu kriptozoologs, bet kopš pagājušajā gadā Indonēzijā tika atklāta jauna hominīdu suga (t.s. "hobiti" smile.gif) mums vajadzētu būt atvērtākiem pret dažādām šāda veida iespējām. Pavisam nesen tika uzskatīts, ka celokanti ir izmiruši kopā ar dinozauriem. Tāpat arī lielākos pagaidām zināmos primātus - gorillas - rietumu zinātnieki atklāja un dokumentēja tikai 1960-tajos gados. Līdz tam ļaudis mēļoja par milzīgu noslēpumainu cilvēkveidīgu radību, kas mīt dziļi Āfrikas džungļos un uzbrūk cilvēkiem. Šie nostāsti kalpoja par iedvesmu tādām popkultūras pērlēm kā, piemēram, oriģinālā filma "King-Kong" (1933) laugh.gif

Par citplanētiešiem. Manā izpratnē fakts, ka Visums ir apdzīvots (mēs), pats par sevi ir ārkārtīgi nozīmīgs. Pēc manām domām, uzskats, ka mēs Visumā esam vienīgie (antropais princips utt.), savā ziņā ir visai reliģisks koncepts, taču arī par pretējo mēs pagaidām varam runāt tikai kategorijās ticu/neticu. Diemžēl varbūtība, ka mēs savas dzīves laikā piedzīvosim kontaktu ar ārpuszemes saprātīgām būtnēm (cita runa ir par mikroskopiskām dzīvības formām mūsu pašu saules sistēmā), ir minimāla. SETI projekts ir faktiski bezcerīgs, lidojošie šķīvīši te nelidinās (viedokļa maiņu apsvēršu tajā pašā brīdī, kad redzēšu ko tamlīdzīgu pats ar savām acīm, un esmu redzējis visai daudz, Hesdālenes fenomenu ieskaitot), un arī visas "wormhoulu" un izliektās telpas teorijas ir visai nepraktiskas tongue.gif Pat ja pēc nenoteikta laika cilvēks izpīpētu, kā tās izmantot praksē (būsim kritiski - mēs vēl neesam atkoduši pat to, kā izmantot H - He kodoltermiskās reakcijas enerģijas ražošanā), uz kuru no godzillijona zvaigžņu sistēmu kurā no godzillijona galaktikām Tu dotos? Protams, cilvēki tic, ka citplanētieši ir tie, kas visu izdarīs mūsu vietā - attīstīsies, atradīs, atlidos, izglābs un pamācīs. Yeah, right! Bet kas zina... Seriāla "The X-Files" otrās sērijas beigās FIB aģenta Maldera slepenais informātors ar segvārdu Deep Throat uz jautājumu "They are here, aren't they?" atbildēja: "Mr. Mulder, they've been here for a long long time..." biggrin.gif

Jautājumā par spokiem un dzīvi pēc nāves gan esmu daudz skeptiskāk noskaņots. Šajā operā vissaistošākais man šķiet EVP (Electronic Voice Phenomenon jeb t.s. Raudives Balsis), ar ko tuvākajos mēnešos plānoju nedaudz paeksperimentēt. wink.gif

Vilkačus un vampīrus atstāšu gotiskās subkultūras piekritējiem tongue.gif
*

Ber Indonēzijā tak nav sniega!

Kaukur esmu dzirdējis, ka Nepālā jetijus atļauts medīt, kaut gan arī tur stipri šaubās, vai tādi vispār pastāv...

Vot Nepālā gan ir sniegs! tongue.gif
darknight
Te ir viena no interesantākajām un apjomīgākajām materiālu krātuvēm par "sniega cilvēka" tēmu - http://www.n2.net/prey/bigfoot/.
darknight
QUOTE(Kikumi @ Jan 11 2005, 18:59)
*

Un ar ko šie "enerģētiskie vampīri" atšķiras no vienkārši ļauniem un nepatīkamiem cilvēkiem?

edg
darknight, pastaasti veel par to "EVP (Electronic Voice Phenomenon jeb t.s. Raudives Balsis)", ar ko tu plaano eksperimenteet, un kaa izpaudiisies tavs eksperiments!
arteck
Pievienojos edg. Pastāsti.
darknight
QUOTE(edg @ Jan 12 2005, 14:19)
darknight, pastaasti veel par to "EVP (Electronic Voice Phenomenon jeb t.s. Raudives Balsis)", ar ko tu plaano eksperimenteet, un kaa izpaudiisies tavs eksperiments!
*

Nu, hmm, pats vēl tikai iepazīstos ar šitiem jokiem. Zinu tikai tik, cik internetā esmu salasījies. Principā tas ir pavisam vienkārši izdarāms. Viena no metodēm.

Kas ir nepieciešams:

1) Aparāts, kas ir spējīgs veikt skaņas ierakstu 50Hz - 15.000Hz diapazonā. Parasti izmanto digitālos vai kasešu diktofonus. Uz šo brīdi digitālie diktofoni ir daudz iecienītāki, jo, pirmkārt, skaņas kvalitāte ir labāka, otrkārt, nav jāpērk kasetes (EVP mednieku vidū ir princips materiāliem nerakstīt pāri), un treškārt - ierakstīto materiālu ērti ielādēt datorā tālākai rediģēšanai. Laikam der jebkurš aparāts, ar kuru var veikt skaņas ierakstu, arī rakstot pa taisno datorā esot pozitīvi rezultāti, taču magnētiskās lentes ir klasika. Aparātu vari pārbaudīt, ierakstot divas minūtes klusuma un pēc tam paklausoties, cik labi tas skan (tam vēlams pēc iespējas precīzāk atbilst objektīvajai realitātei, bez tarkšķiem un svilpieniem smile.gif)

2) Ārējais mikrofons. Skaņas kvalitātei (novērš paša aparāta radītā trokšņa ierakstīšanu utt.)

3) Skaņas apstrādes programmatūra. Sony Sound Forge, Cool Edit u.tml. 'Garu vēstis' reti ir garākas par pāris vārdiem, bieži skan ārkārtīgi klusi, paātrināti un visādi citādi kropļoti. Nu un, respektīvi, programmas izmanto skaļuma palielināšanai, fona noņemšanai, ieraksta palēlināšanai vai paātrināšani utt. Bail iedomāties, kā Raudive tās lentes desmit gadus tina šurpu turpu happy.gif

4) Veicot ierakstu analīzi, ieteicams izmantot austiņas.

5) Fona troksnis. 'Gari' savus ziņojumus veido, izmantojot gatavu fona troksni kā matricu, kā klucīšus no kā salikt savu vēsti. Lai cik skaļas būdamas, tās dzirdamas tikai ierakstā. EVP ir ierakstīts arī pilnīgā klusumā, bet tas ir retāk. Derot jebkurš statisks white noise - radio vai TV, kas uzregulēts starp divām stacijām, tekošs krāna ūdens, ventilatora rūkoņa utt.

Pats process arī ir vienkāršs.

Dari to visu klusā vietā, kur ir pēc iespējas mazāk iespējamo traucējumu, kas varētu ielauzties ierakstā (spēcīgi raidītāji, mājsaimniecības elektronika utt.)

1) Ieslēdz skaņas ieraksta aparatūru.
2) Ieslēdz fona troksni (ne pārāk skaļi, ne pārāk klusi)

Skaties, lai viena ieraksta sesija nebūtu ilgāka par, teiksim, 15 minūtēm (parasti ap piecām minūtēm), jo lielākais darbs pēc tam ir atkārtota ieraksta klausīšanās un ķidāšana. Jo garāks ieraksts, jo ilgāku laiku tas prasīs.

Esi mierīgs, nekasies. Tie paši soļi ierakstā skan traucējoši skaļi. Veic skaidrojošus balss komentārus (var arī pierakstīt). Piemēram, ja garām mājai brauc ļoti skaļa smagā mašīna, tā arī pasaki - "Šobrīd mājai garām brauc liela un skaļa mašīna" utt. Tas, lai pēc tam cītīgāk pētot ierakstu, būtu lielāka skaidrība par skaņu izcelsmi. Dialogs. Iedomājies, ka runā ar gariem. Iepazīstini ar sevi, paskaidro savus nolūkus. Varbūt ir kāds, ar ko vēlies parunāt? Esi laipns. Uzdod jautājumus. Sesiju beidzot, pasaki paldies un atvadies.

Nu, un pēc tam ņem un uzmanīgi studē ierakstu. Tur jābūt dzirdamām lietām, kuras esot klāt veicot ierakstu nebija dzirdamas. Meklē cilvēku balsis. Atbildes uz Tevis uzdotajiem jautājumiem. Citus spocīgus un jokainus tekstus.

Esi pacietīgs. Ja ar pirmo reizi nesanāk (tā gadās bieži) - nepadodies. Nākamreiz pamēģini darīt kaut ko nedaudz savādāk.

Daži linki:

http://aaevp.com/
http://www.csicop.org/specialarticles/evp.html
http://www.scientificexploration.org/jse/a...15.3_baruss.pdf
http://www.electronic-voice-phenomena.net/
http://www.tonbandstimmen.de/

Atceries - Google ir Tavs draugs.

Es pats plānoju pieslēgt mikrofonu datoram caur pastiprinātāju, kas redzams attēlā, un ierakstu veikt pa taisno Sound Forge. Izmantošu dažādus fonus, pa priekšu mēģināšu ar radio.

image

Have fun!
SheWr
Man personiigi visvairaak gribas ticeet senajiem griekju mitologijas nezveeriem...Hidras, kimeeras, kentauri...u.t.t.
Yume
Jap, cerbers, fūrijas, nornas... smuki, it sevišķi cerbers un tā interpretācija Card captor Sakura animē. biggrin.gif man vajadzēja pāris sērijas lai pielektu kas ir Keru.
Kikumi
QUOTE(darknight @ Jan 12 2005, 11:27)
QUOTE(Kikumi @ Jan 11 2005, 18:59)
*

Un ar ko šie "enerģētiskie vampīri" atšķiras no vienkārši ļauniem un nepatīkamiem cilvēkiem?
*

Ar to, ka tie neko nedarot iztukšo tevi. Liekas, ka tev vairs nav spēka. Es pazīstu daudzus, kam piemīt šīs spējas. Enerģētiskie vampīri ir zinātniski izpētīti... ph34r.gif

Un, nesmejaties par mani! unsure.gif
Yume
Hai, es nesmjos, man aktiermākslā tādu lietu pat mācīja, ļoti interesanta parādība.
Un starp citu, ļoti viegli sajūtama un novēršama. happy.gif
darknight
Pstāstiet man arī...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.