Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Anomaalijas
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Ella
Netaa daudz ko var atrast , atradu vienu anomaaliju saiti, es tie6aam ticu ka tie nav safabriceejumi, jo fotograafijas ir paaraak vecas lai tanii laikaa taas vareetu paarveidot nemanot peedas.
te viens staasts ja interesees lik6u veel unsure.gif Ja godiigi peec 6itaa izlasii6anas man paliek bail. unsure.gif
negribeejaas kopeet taapeec linku ieliku ...
Spaceman
Shadow men
Dieva deelj sakiet ka tie ir safabriceejumi ph34r.gif man ir bail ph34r.gif :"(
Alien face on off tv
Sigfa
Tas peedeejais ir gaismu speele, visticamaak refrakcija no loga.

Videejais man riktiigi izskatiijaas peec photoshopa izdariibaam.

Un pirmais man uzdzina zosaadu tongue.gif tas staasts tieshaam bija interesants.
SheWr
1. Normaals, normaals...
2. Tas jau izskatiijaas bailiigi...
3. A varbuut vienkaarshi bilde uzliimeeta..

Sigfa, ja jau taa buutu reflekcija no loga, tad jau sanaak, ka tas marsieties aiz loga staaveeja...(veel baisaak...)
Sigfa
lol, tu mani nesaprati. Es jau teicu, ka gaismu speele- taatad gaisma skreinot cauri logam izlokaas pietiekami lai izveidu shaadu atspiidumu uz tv (kas ir tikai iespeejams, ja tv ir izsleegts) + veel pats TV stikls ir izliekts, kas sho iespeeju padara veel iespeejamaaku.
deBUGa
Ņjāāā... katrs izklaidējas kā māk... smile.gif
Interesanti... vai kāds fočēs savu sīci tā, lai kadrā ielien arī izslēgtais televizors... smile.gif
Dzonis
kaads X-Men 2 ir redzeejis(tiek piemineets sakaraa ar Shadow man bildi)....?aizdomiigi liidziigi..
Kikumi
Riktīgas blēņas! tongue.gif
Es tam neticēšu tik ilgi, kamēr man piemājas dārziņā nolaidīsies citplanētiešu kosmosa kuģis! ph34r.gif
deBUGa
QUOTE(Kikumi @ Jan 10 2005, 12:35)
Es tam neticēšu tik ilgi, kamēr man piemājas dārziņā nolaidīsies citplanētiešu kosmosa kuģis! ph34r.gif
*
I nenolaidiisies... labība jāaudzē... un nevis piemājas dārziņā, bet tādu riktīgu labības lauku... citādāk kartupeļos nesmuki "apļi" sanāk... smile.gif
Kikumi
Nebūt jau slikti kādreiz redzēt, kā tie "apļi" rodas... rolleyes.gif
Sigfa
QUOTE(deBUGa @ Jan 10 2005, 12:41)
Ņjāāā... katrs izklaidējas kā māk... smile.gif
Interesanti... vai kāds fočēs savu sīci tā, lai kadrā ielien arī izslēgtais televizors... smile.gif
*

aha... fotcheets ir speciiali, lai taa gaismu speele buutu kadraa wink.gif
Wiper
Par trsho (sveshais tv) - man domaaat tas ir atspiidums no zibspuldzes + izgaismotaa istaba...
arteck
Un pēc kāda laika klāt tiek pievienots teksts tipa "Oh, sorry. I looked in a TV program and realised that on the same time I took this picture, they were broadcasting film called "Me and my friend from outter world". I believe this is that other guy from outter world... Sorry" To es par to alien feisu.
Kikumi
Nu, kā tad savādāk? Visi to pamana par vēlu...
Puma
Peru tuksnesis - Nazcas liinijas
Kosmonauts
image
Kolibrii
image
X_Kamui
smile.gif Kadam nebija ko darit un viņš uzzimeja tos uz smiltim....
Un es ta neicu anomalijam....
Puma
QUOTE(-Kai- @ Jan 10 2005, 16:36)
*

Shie ziimeejumi ir vairaak kaa 2000 gadu veci un redzami tikai no gaisa un ir vairaaku kilometru lieli.
edg
QUOTE(Puma @ Jan 10 2005, 15:41)
QUOTE(-Kai- @ Jan 10 2005, 16:36)
*

Shie ziimeejumi ir vairaak kaa 2000 gadu veci un redzami tikai no gaisa un ir vairaaku kilometru lieli.
*

Jo lielaaks ziimeejums, jo lielaaka iespeeja, ka dievi saredzees. Es pieljauju iespeeju, ka ziimejumi bija vajadziigi rituaaliem pasaakumiem. Tomeer par sho uzskatu nepastaaveeshu.
X_Kamui
Nu lab varbut viņjem bija kodarit.... smile.gif
Kikumi
Nazkas (vai kā nu tur bija) līnijas jau ir kļuvušas par klasiku zinātnieku vidū...
Par tām jau lielākā daļa skaidra.... ph34r.gif
Sigfa
sheit manas domas sakriit ar edg. Tie cilveeki kas dziivoja tajaa tuksnesii pilniigi noteikti bija lielaa izmisumaa, ka nu i pakaljaa- nav ne eest ko, ne dzert, tamdeelj vajadzeeja dievu paliidziibu, un pieljaujot, ka dievi no debesiim vinjus veero, shie saziimeeja ziimeejumus, lai paveestiitu dieviem par vinju [whatever].
jurc
par tiem zīmējumiem labības laukā - pa Dsicovery čannel rādija vienu raidījumu par to.. tur arī bija tāda cilvēku grupiņa kas to visu taisa - tjipa paņem platu dēli un tad tik to labību mīca tā uz apli.. vajag tik mazliet parēķināt kas kur jāmīca un beigās tur sanāca tieši tādi paši zīmējumi kā tiem citplanētiešiem! Tā lūk!
deBUGa
QUOTE(JurCHiX @ Jan 10 2005, 16:22)
par tiem zīmējumiem labības laukā - pa Dsicovery čannel rādija vienu raidījumu par to.. tur arī bija tāda cilvēku grupiņa kas to visu taisa - tjipa paņem platu dēli un tad tik to labību mīca tā uz apli.. vajag tik mazliet parēķināt kas kur jāmīca un beigās tur sanāca tieši tādi paši zīmējumi kā tiem citplanētiešiem! Tā lūk!
*
Īstenībā pagājušonedēļ vien rādīja tos studentus, kas veica eksperimentu. Uzdevums bija četrās nakts stundās uzcept "apļus". Turklāt ar specifiskiem labības stiebru bojājumiem un vēl metāla daļiņām augsnē. Savukārt otra studentu gruppa pēctam tos "apļus" analizēja un diezgan atzinīgi novērtēja pirmās gruppas darbu (it sevišķi ņemot vērā, ka tas bija jamo pirmais mēģinājums).

P.S. Šim pasākumam viņi izmantoja dēli ar striķiem, nakts-redzes aprīkojumu, kautkādas prastas GPS ierīces, paštaisītu mikroviļņu starotāju (stiebru bojājumiem) un paštaisītu ugunsmetēju/pulverizatoru (metādla daļiņu izkaisīšanai).
Ella
Ape humanouid
Ella
Alas ar diivainiibaam

dry.gif dry.gif dry.gif Parasti taa tak nenotiek ne? Citaadi muusu Guutmanjala vai maaras kambari ar mo6 staro kkadus suu aaraa dry.gif
Kikumi
Vai nu alās liels fosfora daudzums, vai tam nav izskaidrojuma...
DasH
QUOTE(Kikumi @ Jan 10 2005, 13:35)
*

Look out the window!!!
Sigfa
par alaam ar diivainiibaam... 2 iespeejami varianti- 1: Lens flare. 2: priekshaa pielikts stikls. (saule aciimredzot spiid no fotograafeetaaja aizmugures un fotograafija uznjemta fotografeejot iesliipi uz augshu, kas arii izskaidro "roku" ieliekumu) tongue.gif
Hideki
QUOTE(-Kai- @ Jan 10 2005, 15:36)
*

To zīmēja iepriekšējās civilizacijas radīts AI ar kaujas satelītu lāzeriem. ph34r.gif Atceros CB. rolleyes.gif
Yanka_ronin
Man gan tas alienfeiss televizorāvairāk atgādina kādu plēsīgu zivi. Var secināt, ka pa televizoru ir gājis kads dabas raidījums, un, ja kas par to tiek stāstīts, tās ir MUĻĶĪBAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif smile.gif tongue.gif laugh.gif wink.gif cool.gif
Dzonis
tjipa TV esot bijis izlseegts bet tas feiss nu tieshaam bulja kakas..smiekliigi
eh..kaa gribeetos parunaat ar fizikas pasniedzeeju pa shitaam lietaam (anomaalijaam).
Yanka_ronin
QUOTE(Kikumi @ Jan 10 2005, 14:03)
Nebūt jau slikti kādreiz redzēt, kā tie "apļi" rodas... rolleyes.gif
*

Gribi zināt, kā labības laukā apļi rodas?
Tas notiek tā: paņem divi (vai vairāki) džeki striķi, pāris mietus, un iet uz lauku. Kad atrasta vieta, viens nostājas iecerētā apļa vidū ar vienu striķa galu, un otrs, nostiepjot striķi aiz otra gala, iet apkārt tam pirmajam, kārtīgi pieminot labības stiebrus pie zemes, lai var redzēt, kur gājis. Tā jāapiet vienu apli, kāmēr vajadzīgais riņķis iezīmēts. Pēc tam ņem mietu, tik garu, cik platu riņķa līniju grib, un noiet pa jau iestaigāto ''taciņu'', piespiežot mietu pie zemes, uz abām pusēm no sevis.

Līniju veido, diviem nostiepjot striķi, un trešajam ejot gar to nostiepto striķi un novelkot līniju pēc augstākminētās metodes.

Tātad, tur nemaz nevajag redzēt, vajag pašam izmēģināt! biggrin.gif tongue.gif wink.gif
Shinobi-sama
oyaa Yanka_ronin.. neshaubos ka tavaa labiibas laukaa arii ir "piezeemjies" ufo.. laugh.gif
Kikumi
Nju, ko, paldies par skaidrojumu! smile.gif
Yanka_ronin
QUOTE(Shinobi-sama @ Jan 10 2005, 21:56)
oyaa Yanka_ronin.. neshaubos ka  tavaa labiibas laukaa arii ir "piezeemjies" ufo..  laugh.gif
*

Un ne tikai manā...he he... cool.gif
Kikyou
Būtu kādreiz jāpamēģina iezīmēt brīdinājumu kur būtu teikts, piemēram, "SKATIES ANIME, JA NE MĒS TEVI SAVĀKSIM ph34r.gif" xD
Ella
he he tas buutu labs tikai tad dro6i vien visi otaku norautos par vandaalismu un "Zinaatnieku maldinaa6anu" laugh.gif
Yanka_ronin
Nu, jā, tas ir viens no tās lietas trūkumiem...
darknight
QUOTE(ELLADORA @ Jan 10 2005, 03:37)
Netaa daudz ko var atrast , atradu vienu anomaaliju saiti, es tie6aam ticu ka tie nav safabriceejumi, jo fotograafijas ir paaraak vecas lai tanii laikaa taas vareetu paarveidot nemanot peedas.
te viens staasts ja interesees lik6u veel unsure.gif  Ja godiigi peec 6itaa izlasii6anas man paliek bail. unsure.gif
negribeejaas kopeet taapeec linku ieliku ...
Spaceman
Shadow men
Dieva deelj sakiet ka tie ir safabriceejumi  ph34r.gif  man ir bail  ph34r.gif  :"(
Alien face on off tv
*

Hehehe... Iesaku noskatīties pagājšnedēļ ASV iznākušo filmu White Noise. Tās sižets balstīts uz EVP (Electronic Voice Phenomenon jeb t.s. Raudives balsis) vai plašākā nozīmē - ITC (Instrumental TransCommunication) - uzskata, ka mirušo gari (sauc tos kā gribi) spēj sazināties ar mums, modificējot moderno tehnisko ierīču (radio, TV utt.) fona troksni (termins White Noise apzīmē troksni, ko rada daudzas frekvences ar vienādu intensitāti). Godīgi jāsaka, ka kaut arī zinātniski šī fenomena autentiskums nav ne pierādīts, ne apgāzts, es esmu skeptisks jautājumā par dzīvi pēc nāves. Te ir linki uz filmas trileri, kā arī uz tās oficiālo mājaslapu:

http://www.apple.com/trailers/universal/white_noise/
http://www.whitenoisemovie.com/

Visšausmīgākais filmā laikam ir tas, ka teorētiski tas viss tiešām varētu būt iespējams. Kā teikts treilerī: "The subject of some movies is so disturbing that those who experience them will never be the same again." Ka tupi un turies! happy.gif

image

darknight
QUOTE(Yanka_ronin @ Jan 10 2005, 20:28)
Gribi zināt, kā labības laukā apļi rodas?
Tas notiek tā: paņem divi (vai vairāki) džeki striķi, pāris mietus, un iet uz lauku. Kad atrasta vieta, viens nostājas iecerētā apļa vidū ar vienu striķa galu, un otrs, nostiepjot striķi aiz otra gala, iet apkārt tam pirmajam, kārtīgi pieminot labības stiebrus pie zemes, lai var redzēt, kur gājis. Tā jāapiet vienu apli, kāmēr vajadzīgais riņķis iezīmēts. Pēc tam ņem mietu,tik garu, cik platu riņķa līniju grib, un noiet pa jau iestaugāto ''taciņu'', piespiežot mietu pie zemes, uz abām pusēm no sevis.

Līniju veido, diviem nostiepjot striķi, un trešajam ejot gar to nostiepto striķi un novelkot līniju pēc augstākminētās metodes.

Tātad, tur nemaz nevajag redzēt, vajag pašam izmēģināt! biggrin.gif  tongue.gif  wink.gif
*

Te ir pāris fotogrāfijas, kurās redzams pagājušā gada jūlijā uzietais veidojums kādā labības laukā netālu no Mālpils. Pievērsiet uzmanību pēdējam attēlam. happy.gif

image
image
image
image
Yanka_ronin
Vo, vo, par to es arī runāju!!!!!!!!!! biggrin.gif laugh.gif
Tikai tur to mietu laikam bijis tā pavairāk...
Šis ir tik vienkāršs zīmējums, ka to varētu uztaisīt jebkurš! smile.gif
darknight
QUOTE(Yanka_ronin @ Jan 12 2005, 10:08)
Vo, vo, par to es arī runāju!!!!!!!!!! biggrin.gif  laugh.gif
Tikai tur to mietu laikam bijis tā pavairāk...
Šis ir tik vienkāršs zīmējums, ka to varētu uztaisīt jebkurš! smile.gif

*

Daudzviet pasaulē tas ir kļuvis par populāru pašizteiksmes veidu un pat biznesu (turklāt šī popularitāte gadu no gada aug plašumā - paskat, atnācis pat līdz Latvijai biggrin.gif). Man tā Mālpils "sēne" nu ļoti jau nu patika. Cerams, ka nākamvasar arī kāds jokupēteris pacentīsies happy.gif
Skat., piemēram, http://circlemakers.org/

No otras puses pāris gadus atpakaļ Lielbritānijā filmā uzņemtas divas nelielas lodveida zibenim līdzīgas lodes riņķojam virs labības lauka, veidojot šādus riņķus (diezgan primitīvus salīdzinājumā ar mākslinieku radītajiem) - http://www.patrickwilson.com/cropmov.htm (video pazīstams kā Oliver's Castle Crop Circle Video)

Skaidrs ir tas, ka šo apļu veidošanās nav saistāma ar citplanētiešiem - to izcelsme ir androgēna, un ārkārtīgi nelielas daļas radīšanā iespējams ir vainojams kāds zinātnei joprojām nepazīstams elektromagnētiskā lauka/atmosfēras fenomens (kurš, kā redzams, vizuāli atgādina paprāvu lodveida zibeni), kas tad visticamāk arī ir devis pirmo iedvesmu cilvēkiem ar mākslinieciskām nosliecēm radīt ko līdzīgu.
arteck
Vakardien noskatījos White Noise un atzīšu, ka par to disturbing nav pārāk skarbi teikts. Ja tā kaut cik mēģina salīdzināt, tad The 6th Sense nelikās tik baismīga. Un tomēr, ja arī sākumā tas viss patiešām bija ieturēti, tad pēc tam, manuprāt, filma zaudēja savu interesantumu. Tas, ka viņa sūtīja viņu glābt cilvēkus. Tas, ka nezin kādā sakarā vēl nenomirušus cilvēkus bija iespējams redzēt. Es saprotu, ka tā nav dokumentālā filma, un tomēr šie sīkumi manī pazudināja to saspringumu. Un tas, ka tie trīs gari pēc tam pa īstam bija "izlīduši" ārā.

Un tik un tā jāatzīsts, ka šī ir pēdējā laika veiksmīgākā šāda veida filma. Par cik skatījos screener'i, ir doma vēlāk aiziet uz kinoteātri pabendēt nervus nedaudz.
ShinChan
Pag, pag Konstantīns Raudive nebija tas ķertais parapsihologs Zentas Mauriņas vīrs? Re cik tālu ar savu EV fenomenu izsities....

Kas attiecas uz Mālpils zaļumu apskādēšanu. Vai nav iespējams, ka plosījies mazs virpuļviesulis?
darknight
QUOTE(ShinChan @ Jan 12 2005, 14:17)
Kas attiecas uz Mālpils zaļumu apskādēšanu. Vai nav iespējams, ka plosījies mazs virpuļviesulis?
*

Pilnīgi noteikti

image image

Kikumi
Nav tik kruts, ka citviet mēdz būt... Izskatās pēc lēta viltojuma! laugh.gif
Yanka_ronin
o, jā, cirklmeikers gan nopietna lieta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.