Seven_of_zero
Jan 9 2005, 06:41
Paslaik esmu pietauvojies pie telefona staba ar savu glabsanas laivu. izdevas pieslegt akulmatorus kompim un tikt interneta.
http://foto.inbox.lv/jeremytf/Veetra tas notiek centra. kadas ir izjutas citur Riga un Latvija.
Seven_of_zero
Jan 9 2005, 06:45
Kikyou Ka jums tur Ventspili laicins.
Uhh.. te liepājā arī ir traki.. braucot uz darbu puse no visām ceļazīmēm ir saliekušās līdz zemei. pieturas apgāztas, daļas no namu jumtiem uz ielas mētājas, visi musarņiki apgāzti, koki arī tādi iešķībi palikuši, daudzas z-svetku egles apgāztas, logi izsisti (manas kojas arī bez 2 logiem ir palikušas), daudzas reklāmas apgāztas, benzīntankiem arī tiem cenu stabiem puse kautkur pazudusi! Bieži neko tādu negadās redzēt... ZHēl ka jāstrādā, tā būtu taisījis ekskursiju pa liepāju, uz lliepājas jūru!
Takā ventspilī nav elektrības, ir traucēta dzesēšanas padeve amoņakam, tapēc tas taisoties uzsprāgt.. Un vispār Ventspilī esot baigā panika saakusies, visi cenšais braukt ārā.. Bet nu kas no tā ir taisnība.. nezinu.. tagad jau nekam nevar ticēt, visi kautko tik sadomā!
Tagad ļoti interesanti pastaigāt pa āru.
aya-angel
Jan 9 2005, 11:41
Njā, netālu no manas mājas vējš tikko nogāzis koku........ Es pa logu redzēju..... Hmmm.... such a weird feeling........
Pāri Jūrmalas gatvei nogāzti divi koki (varbūt pa nakti vēl), apkārt lido visādas drazas, dažas mašīnas sasvērušās uz vieniem sāniem, bet tā, viss mierīgi...
Yanka_ronin
Jan 9 2005, 14:18
Pa Ezerkrasta rajonu (Liepāja) labāk tādā laikā nestaigāt, jo var dabūt ar kādu lidojošu drazu (tādu tur nebija maz) pa galvu un baigi sasisties vai pat galu dabūt. Man, ejot gar pašu ezeru uz mājām, gandrīz tā izgāja...
zenofex
Jan 9 2005, 14:33
Hm, Mezhciemaa nekaadus postiijumus nevar redzeet, tikai veejsh auro. Laikam viss savlaiciigi piesiets
Ek, es te darbā sēžu un gaidu kad te beidzot vienreiz jumtu nopūtīs. Moš tad es varēšu mājās iet.
Šodien uz šejieno tikt nemaz nebija iespējams, autobusi, kas iet reizi stunā bija atcelti, dabuju līdz darbam, a tā ir laba stunda, iet ar kājām. Nu saskatījos uz visu šīs situācijas labumu. Īstenībā, nav nemaz tik traki, kā varētu būt, taču, žogi, zīmes, pat stabi ir salikti uz kādiem 20 grādiem zemāk nekā vajadzētu, par to ka apkārt lido miskastes es klusēju, bet cilvēki latvijā ir drosmīgi un bezbailīgi, bradā apkārt un dara to kas būtu jādara, biš vieglāk iet pa vējam, un biš grūtāk pret, taču, visai ciešami un iespējami.
Bet nabaga dzīvnieciņi, tie gan lidinās apkārt.. nez.. varbūt viņiem pat patīk.
TheBadEdd
Jan 9 2005, 15:00
Dalos ar iespaidiem - pa nakti maajaai noraavu jumtu, tas uzkrita tieshi uz tramvaj sliedeem, pa celjam noraavu tramvaja vadus un staaveeju tur veidojot "iiso", diezgan hollywood like show!
Tas notika kautkur ap 2.00 naktii, tad atbrauca glaabeeji novaaca jumtu un salaboju vadus... Es protams dabuju paguleet...
Nu man jau patīk beidzot kāds action. Un es vēl šodien no Rīgas uz Jelgavu braucu.
Labaak lai ir mieriigi, nevajag mums ne zemestriices, ne veetras, ne cunami. Baigais prieks , kameer kaads tiks nogalinaats =[[[
jajajajajaja.... nu teb action's taču, vai tad tev kautkas vaigs un nesastāvējies neprasās?
Man te Zolituudee itkaa mieriigi neviens nekur pa gaisu nelido
standby
Jan 9 2005, 17:38
Tikko parnacam no juras. Riktigi labi viljni. Jura atnakusi kadus 100 metrus lidz kaapaam - grauzhas dzilak. Izskatas ka nakti bijusi talak - jau lidz mezham
Isteniba pabaisa sajuta mezha. Koki brakshskj, visur zari. Vejs riktigs un juura... Baaaaa
Westy: ja? Kurā zolikā u dzīvo? Man pie mājas koks mētājās no rīta, telefonbūda apgāsta, es jau nerunāju par papīriem un žagariem.
Un Standby: man te nesen teica ka uz engures pusi vispār traki darās pie jūras, tā jau tr pa mežu kokus gāžot, pat bez īpašas vēja palīdzības.
QUOTE(Westy @ Jan 9 2005, 16:41)
Ek, nu tad tev vajadzēja redzēt Aya's rakstīto. Starp citu tā ir ZL 1, pēc kartēm
Un vēl daži fakti no šodienas apdrošināšanas statistikas.
Man par KASKO ( āuto. apdrpšināšana pret negadījumiem un zādzībām) šodien zvanīja no 12-16:00 12 cilvēki, interesējās par atlīdzību, vienam mašīnai koks uzkritis, otram citu mašīnu spārnā iestūmis vējš, vārdu sakot bēdīgi.
Un vēl, cilvēkiem ir ieaugusi vēlēšanās apdrošināt savus braucamos un pašiem sevi pret dabas katastrofām, laikam bail palicis.
Nepamaniju, ka vina zolituudee dziivo
BTW neesmu bijis aaraa shodien, bet ir jau arii aizdomiigi virs rajona taadi tumshi maakoni.
Skatos taas bildes (saakumaa iepostotaas) Riigaa jau var iet plunchaaties
X_Kamui
Jan 9 2005, 17:56
Aaaa pa nakti tada vetra bija tagad mazliet mierigak....
aya-angel
Jan 9 2005, 17:57
Njaa, mēs (ELLADORA,Yume tu un es) visi no Zoļika
Njā tu šodien pie mūsu Zolitūdes dzelzceļstacijas biji?? Tur divi lieli koki mētājās....
X_Kamui
Jan 9 2005, 18:04
Ahahahah draugs atnaca...
Grib lai es ar viņu uz Origo aizlaistu aaaaa.....
Shaadaa laikaa jau forshi aaraa, bet labaak jau neriskeet
Kāpēc, nē.. vot tagad īstais laiks iet pastaigāties, man tieši pēc pusstundas mājās ar kājām jāčāpo, jo autobuss atcelts.
Laimīgu taciņu!
paldies.
Rīt mani varēs sameklēt smaragda pilsētā, jo es domāju ka aizlodot uz Oz man ir visas iespējas.
MitSuki
Jan 9 2005, 19:15
Klausaties rit un parit nevajag iet uz skolu del Pludiem un vetras!!
Tieši to pašu gribēju teikt!
Ko lai saka... "Jaaaa.... laiciņš šodien fooooršs...."
Vakar... Aizgāju ap sešiem pie draudzenes; gribēju iet mājās, a mikriņji (mikroautobusi) nekursē... x_X Tad paliku pie viņas... ap četriem (rītā) mani pamodināja, teica ka ķīmiska noplūde, tad es ar VIŅAS vecākiem ar braucām uz Kuldīgas pusi... ap kādiem astoņiem (varbūt vēlāk) pa radio teica ka viss oke, nekādas noplūdes vairs nav (atveda viņiem jaunu ģeneratoru)... xD
A visā valstī visas skolas uz divām dienām slēgtas. Jauki. =3 Jācer, ka neliks šito atstrādāt... <.<
Mja... jautri katrā zinjā... sen nav šitāds laiks bijis...
A KALIFORNIJĀ ir sniegavētra o_O;
Oiiiii.... JurCHiX... šitās bildes arī labās....
Kautkur teica ka viss šitais uz Liepājas pusi aizgājis... =/
Bllaaviens kas notiek ar laiku........
Man vakar vakaraa par laiku pazinnoja radinieki un tas mani nedaudz izbriiniija. Neilgu laiku iepriekss latvijaa bija zemestriice un tagad veel ssii stihija.
Aizkrauklee vee lssodien nav elektriibas nav uudens un nav apkures nemaz nerunaajot par radio un telefonu.
Nu kā.. viss jau tikai saakas, bija zemestrīce, tagad orkāns... ziema ar vairs nav no aukstajām.. drīz mums būs kāds cunami, kautkur kāds vulkāns parādīsies, beigu beigās meteorīts nokritīs!!!
heh ... :/ nerunaa
Domaajat cunami var rasties riigas juurmalaa ?
Sakritiiba? Man gan taa neliekas! Tsunami vienaa vietaa, peec dazhaam dienaam Orkaans sheit....Man radiniekiem pie Ventspils visa seeta ar priedeem piemeetaata...
QUOTE(Westy @ Jan 9 2005, 18:57)
heh ... :/ nerunā
Domājat cunami var rasties rīgas jūrmalā ?
nu ja ne rīgas jūrmalā ta kautkur pie liepajas ventspils gan! Ko zin...
Laikam varam vainot Krievus, Amerikaanus kuri nodariija paari dabai ... Tagad daba atriebjaas
Mums te drēbes lido pa gaisu...
A varbuut Godzila staigaas paari Baltijas juurai!!!
Tu tak Imantaa dziivo, cik noprotu, vai tad tur tik loti puush ?
SheWr - Goku vs Vegeta okeaana viduu kaujaas, taapeec ir cunami utt
Kur tagad ir Bruuss Villis kad pasaule jaaglaabj...?
ShinChan
Jan 9 2005, 20:03
......bet tikām es kails uzrāpos uz mājas jumta un nodevos varenās dabas stihijas apbrīnošanai. Diemžēl ilgi nesanāca priecāties, jo kāds vētras nolauzts zars ievirpuļoja man sejā. Labi, ka pašu no jumta nenorāva, jo paspēju pieķerties pie kaimiņa antenas. Un tad nu trejas stundas dabuju noplīvot kā karogs mastā, kamēr glābēji nenocēla. Izklausās ticami?
diez vai...
Westy: Nju, pirms brīža vēl diezgan stipri pūta, bet drēbes te vēl no varenajiem brāzieniem naktī plīvo apkārt...
Tiko ar draugu biju aaraa. Njaa tur, kur maajas nav priekshaa puush pamatiigi.
Shodien kad gaaju aaraa no basketbola trenninja, mani taa saaka puust, ka man pasham vaidzeeja saakt skriet, lai tiktu liidz....
Intresanti ir arii tas ka iepriekss kaadus paaris gadus visi baigi runaaja par sailes slikto iedarbiibu uz cilveeka aadu. Par ultra violetajiem stariem. Tccu tagad neviens nekaa par to nerunaa taa vareetu likties ka visam vaidzeetu iet uz labo pusi bet nee mums paraadaas zemestriices un orkaani. Domaaju ka no parastajiem cilveekiem kaa es tiek sleepta patiesiiba par patieso situaaciju dabaa. Paaraak klusu notiek visas ssiiss katasrofas. Es runaaju nopietni...
Bet vai tad tu pats nevari iedomāties, ka viss ir sagājis grīstē, kas saistās ar dabu?! Dzīvnieki iet bojā, notiek globālā sasilšana un cilvēkam tas viss pie kājas! Galvenais, lai kāds labums tiek viņam...
Nenoliedzu, ka ir tādi, kas cīnās pret visām šīm problēmām, bet tādu ir daudz mazāk nekā to, kas vispār neko nedara...
P.S. Kaut kā neloģiski izteicos...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.