Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Marvel, DC....
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Ghoul
Nu man persooniigi patiik Marvel X-men, Wolverine
Veel labs ir Hēavy Metal ( kuraa peeec teorijas vareetu paraadiities kas japaanju galvas un rokas radiits) nu tad sakat ko lasat un kur raujat????!!!! laugh.gif
Hikaru
Pēdējā laikā es vispār gandrīz neko nelasu. Vienīgi reti mangu palasu.
edg
Iisti nesaprotu, kas no manis tiek prasiits, taapeec atturiigi atbildeeju "Patiik kas cits". Kas par Marveliem un DC?

P.S. Stulbi jau buus uzklausiit vaajpraata paarmetumus par to, kaa var nezinaat, kas tas ir, kas tas vispaar ir pasaules centrs un jaanoshaujas, ja nevar kaut nozagt to, lai kas tas arii buutu, bet nu taada ir dziive...

P.P.S. Peec taada P.S. gan daudz mazaakas izredzes sagaidiit tur aprakstiitaas briesmas.
Dzonis
hm...kaa buutu ja pirms saak raxtiit nejeedziigus postus, atveert valjaa to pashu google un mekleeshanas laucinjaa ieraxtiit to pashu MARVEL vai DC lai apjeegtu par ko iet runa?un ieprieksheejie (marvel,DC) tiek mineeti blakus mangai jo gan vieni gan otri vairaak vai mazaak ir komiksi.kaada starp tiem atshtjiriiba?vienus(marvel, DC) taisa amiishi, otrus japiishi..
p.s.pac uzspiedu ka lasu tikai mangu, jo ar marvel un DC izstraadaajumiem nav bijusi saskare (tikai multenes redzeetas)
Shinobi-sama
MARVEL nelasu bet jaataziist ka vinju razhojumi ir lieliskaa kvalitaatee cits jaut. kaa ir saturu.. man nepievelk tas tipiski amerikaaniskais sizhets... jaatziist ka vinju komiksos galveno varonju logjika dazhkaart ir daudz pienjemamaaka it sevishki kad ir action... runaajot par adaptaaciju ekraanam tad marvela komisksi labaak adapteejas jo vijiem ir ljoti maz jaapamaina komiksu saturs un varonja heroisms ir pacelts debesiis.. turpetim lai adapteetu to pashu NGE, lai vinsjh speetu iziet visas cenzuiuras, tur jaaieviesh galvenaa varonja pozitiivaa noskanja un biku jaapiezemee brainfack, jo savdaak amiishi neieguldiis vairaak kaa 100 milj specefktos kur mums 2 stundas draaziis smadzenes Shinji monologi.. kaa ariii nebriiniishso ja tur miilas staats uzzels un uzplauks... tas taa nu bet EVA unitu live action es noteikti veelos redzeet un neko ljaunu nesaksatu ja vinji uzbuuvees stateegjiski logjiskas battle sceenas cool.gif
Jaladin
Nu Heavy Metalus lasi tu maneejos biggrin.gif Bet HM ir quite boring... Reti kaads labs storys. Un Marvel vienmeer ir banaali un gruuti baudaami. Un DC ir kaka
-nDigo-
personiigi es balsoju par Marvel man patiik stils...
...nu DC ir dazhas labas lietas, bet to saliidzino6i maz...
Kikumi
Lasu tikai mangas. Marvel un DC man šķiet nebaudāmi... wacko.gif
Ghoul
QUOTE(Kikumi @ Jan 9 2005, 20:35)
Lasu tikai mangas. Marvel un DC man šķiet nebaudāmi... wacko.gif
*

Nu nevienmeer ( dazreiz ir ljoti interesanti) bet besiigi pirkt numurus gaidot liidz paraadas kas jauns( taapeec es tos vairs nepeerku) ja kaadam interesanti kur taadus pirkt tad pie tirgus ( tas pie stacijas laikam centraalais saucas) jaaiet tunelii un turpat pie ieejas jaapeeta bodes un ganjau pamaniisit komiksi ir krivu valodaa.... smile.gif un DC tieshaam ir sviests cool.gif
Ghoul
VAi tie kas balsoja LAsu ko citu nevareetu padaliities ar iespaidiem( nu ja juus to lasat noteikti tas ir uzmaniibas veerts...... smile.gif )
Dzonis
runājot par komiksiem, šitais te ir interesants: komikss
Ghoul
QUOTE(Dzonis @ Jan 19 2005, 00:41)
runājot par komiksiem, šitais te ir interesants: komikss
*

He he.........
Leonheart
Vispirms ne Marvel, ne DC nau boring. Vienkarshi vajag zinaat ko lasiit no viniem. trust me, vinjiem ir daudz interesantu komiksu.
un vispar aptauja ir divaina. kak budto amerikaa ir tikai marvel un dc. heh. kas ar Image, TopCow, DarkHorse, Vertigo izdevnieciibam.
Taadi komiksi kaa metropolitan (jaa ir taads komiks smile.gif, sandman, the invincibles, witchblade (nau labaakais bet ir ok), crimson pleague un daudzie citi. Pie tam darkHorse izlaida arii manug. Visas Shirow darbus, piemeeram.
Ja jums patalogjiski nepatik DC vai Marvels, nevajag bljaut par to ka vinji smird un vinjiem nau ko lasiit. No marvela man patiik Ages of Apocalypse seriija, izlasiiju visu Wolverine up-to-date. Ar DC ir jau grutaak, vinjiem ir batman, superman un citi, bet vinjus vienkarshi jaamilj lai lasiit smile.gif ... and so on.
Atvainojos par kljudaam, nebija laika parbaudiit.
Ghoul
daRKhORSE IZSKATAAS LABS BET TAS wichblade peec seriaala spriezot ir sviests.
UN MARVEL ir paziistamaakais taapeec arii tas u DC ir sheit ielikti.. laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.