Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jaunais foruma topicu noformeejums!!!
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Ella
Mani bikiit taa saaka intereseet ko citi par 6ito domaa. mani tas jaunais formeejums tracina dry.gif Argh neko vairs saprast nevar!!! Kaapeec nevareeja palikt kaa bija vislaik? dry.gif
jurc
kaut kas ir mainījies? blink.gif blink.gif blink.gif
Kikumi
Es arī nesapratu. Man nav iebildumu pret tagadējo noformējumu...
jurc
mož tu kautkā nejauši esi uzspiedusi lejā uz linka "Lo-Fi Version" huh.gif
Kikumi
Tā tas laikam arī būs bijis...
SheWr
Es ar iisti nezinaaju vai kautkas tieshaam ir mainiijies taapeec nodomaaju vienkaarshi balsoshu kaa man tagadeejais patiik...(balsoju par to ka tas ir ok...)
Yume
emm, es arī īsti nevaru saprast par ko viņa runā.
-nDigo-
man laikam brilles buutu vajadziigas, jo nekaadas izmainjas es neredzu....
kas bijis tas ir arii palicis....
tostermaize
es ar visaam brileem izmainnas nemanu unsure.gif
Sigfa
pievienojiet iespeeju "WTF?!"
deBUGa
QUOTE(Sigfa @ Jan 6 2005, 08:53)
pievienojiet iespeeju "WTF?!"
*
Tur jau ir iespēja "Labaak nevajadzeeja." laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Ghoul
Vajadzeeja balsoshanas iespeeju IR IZMAINJAS?????? jo es taas piemeeram neesmu pamaniijis??????? blink.gif
Kikyou
Viss ir... peedeejais laiks arii man iet pie acuaarsta... xD
Tagad tikai jaagaida ko teiks ELLADORA. :3
Batou
ko jūs brīnaties? cilvēks ilgi forumā nav bijis laugh.gif borda stilu tak nomainīja...
Yanka_ronin
Nezinu, kāds ir vecais noformējums, taču tagadējais tiešām ir Okei!!!!!!!!!!!! biggrin.gif
aya-angel
Esu par Elladoru!! Viņa zin ko runā, jo noformējums tiešām ir mainijies! tongue.gif Pati arī esmu to ievērojusi.
jurc
QUOTE(aya-angel @ Jan 6 2005, 20:01)
Esu par Elladoru!! Viņa zin ko runā, jo noformējums tiešām ir mainijies! tongue.gif Pati arī esmu to ievērojusi.
*

blink.gif Varbūt kāds man var parādīt ar pirkstu kas kur ir mainījies? huh.gif
X_Kamui
Mdems... es kautka ari neredzu izmaiņas... dry.gif
SheWr
nudien...cik es te seezhu, veel nekaadas izmainjas neesmu redzeejis.
edg
Jaa, varbuut veel kaads nospiests tarakaans uz monitora, bet kopumaa kaa bijis...
tostermaize
ja tu domā kaut kad rudenī tās izmaiņas kad kantīgāks palika t6ad tas bij sen
aya-angel
Yap, tās pašas es arī domāju smile.gif Un manuprāt, Elladora arī.
Well, labāk nestrīdēsimies, bet pajautāsim viņai pašai.
ELLADORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kur tu slēpies??? Tūlīt pat nāc ārā un paskaidro visiem what's going on here!!! biggrin.gif
Inc
Varbūt laiks pārtraukt metilspirta lietošanu priekšpusdienās?
Ella
Kaa var taa buut??? Nav nekaads Lofi vai kaa vinju tur tas i pavisam kkas cits. Iek6aa topicos nevis norm posti bet uz visi taa kaa pa pirmajam teikumam tik no texta rindinjaa uz leju sakaartoti. Un lai vareetu redzeet visu textu uz katra no vinjiem jaaklik6kjina!!! ko juus gribat teikt ka tikai man taa???
jurc
Jep, tas ir tikai tev!
Gadījumā tev pašā apakšā nav rakstīts: This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.

Ja ir, tad nospied to "click there" wink.gif
-nDigo-
QUOTE(ELLADORA @ Jan 7 2005, 19:00)
Kaa var taa buut??? Nav nekaads Lofi vai kaa vinju tur tas i pavisam kkas cits. Iek6aa topicos nevis norm posti bet uz visi taa kaa pa pirmajam teikumam tik no texta rindinjaa uz leju sakaartoti. Un lai vareetu redzeet visu textu uz katra no vinjiem jaaklik6kjina!!! ko juus gribat teikt ka tikai man taa???
*

jaa, taa ir tikai tev...
Ella
QUOTE(JurCHiX @ Jan 7 2005, 19:09)
Jep, tas ir tikai tev!
Gadījumā tev pašā apakšā nav rakstīts: This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.

Ja ir, tad nospied to "click there"  wink.gif
*

Taa nav mad.gif dry.gif Tu jau mani par galiigi stulbu uzskati vai???? Jaa ir tur taads links apak6aa un ja uz vinja uzspiezj galiigi tizls foruma izskats paliek, bet tas nav tas mad.gif mad.gif mad.gif
jurc
hmm... varbū tu varētu iemest screenshotu? Mēģināsim atrisināt tavu problēmu!
cool.gif
Revol
probleema man liekas ir tur ka ir izveeleeta Outline topicku ateeloshanas opcija.
topiciem augshaa ir triis izveeles - Outline - Standart - Linear+
uzspied uz standart un viss buus atkal kaartiibaa. cool.gif
Sigfa
Jap, Revol taisniiba.
Ella
Paldies taa tie6aam bija? bet kaapeec vin6 paarsleedzaas??? Es iepriek6eejaa dienaa tikai ienaacu paskatiities kas jauns nekaa nebija jo bija agrs aizveeru lapu un viss....
Vareetu paluugt Rozi izdzeest 6ito murgojumu?
aya-angel
Nepardzīvo!! Ar katru var gadīties! We love u neskatoties uz šo murgojumu laugh.gif
Kikumi
Jā, katrai problēmai ir risinājums! wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.