Help - Search - Members - Calendar
Full Version: DSL - damn small linux
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Seven_of_zero
Nesen, (kad vell Supernova darbojas) uzgaju linux softu sadala programu DSL, ta aiznem 50 MB, pec vinu pasu reklamas tas ietilpst 50 MB "busines cardā" aizvakar tadu ari nopirku. nokopeju pasu pedejo versijas DSL iso failu, palizu nero, lieku burn, un, b******, nelien ieksa. salidzinu diska ietilpibu ar iso failu un atkal B*****, burtiski paris baitu jautajums. skatos ko var izdzest un ieraugu vainigo, TXT fails ar informaciju, negribejas chakaret to iso un nokopeju nedaudz vecaku versiju. Ta ielida un normali vis aizgaja. Palazama ta pat ka knopix.(Boot from CD) bet tika 50 MB liela. interneta konfiguracija uz Mdsl vienas pogas spiediens. diska ieksa ir visas nepieciesamakas programmas. cd mp3 mpg uc plejeri. tex redaktors, ftp, mail, Ip telefons, un citi sikumi. Visu hardware detekte 10 -15 sek.
Vai te ir kads kurs ari vinu ir lietojis.
Sigfa
vaig izmantot vecos nero biggrin.gif vinjiem ir iebuuveets overburners- man atljauj liidz 5mb overburnu. (karoche, diska ietilpiiba- 705 mb.)
Hideki
QUOTE(Sigfa @ Jan 5 2005, 09:23)
vaig izmantot vecos nero biggrin.gif viņiem ir iebūvēts overburners- man atļauj līdz 5mb overburnu. (karoče, diska ietilpība- 705 mb.)
*

Nezinu, cik esmu mēģinajis Nero piemānīt, licis nečekot diska lielumu un atļāvis overburning, vinš tik un tā vienmār ir ziņojis - vietas esot par maz - un neko nav rakstijis vairāk par diska ietilpību. blink.gif Raksteklis itkā suportējot, visu dariju kā instrukcijās rakstīts, bet nekā. sad.gif
Vienkārši sanāk atvilkt ripus īpatnējā izmērā 351 -370 mb sērijās, jo konkrētie ripotāji laikam cd nelieto, un necenša failu izmēru pieskaņot cd matrucas tilpumam kā fansaberi.
Sigfa
nu, man ir 5.5.3.5 versija un viss straadaa kaa vajag.
jurc
man iekš knoppix neizdodas piedabūt lai tīkls strādā! Visādus variantus izmēģināju!
šitam mož ir vieglāk?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.